Sony Music Norway

Martin Hazy slipper dobbeltsingel

Del

Martin Hazy sover ikke. I oktober viste han en annen side av seg selv med glade og følsomme «Best for meg» feat. Breveglieri, og fulgte i januar opp med «Rakett» feat. Kars. Nå slipper han ikke bare én, men to, sterke singler med klare beskjeder, «Gir faen» og «Ego boost».

««Gir Faen» tar for seg litt forskjellige synspunkt eg har på både bransje og veien min så langt. Beskjeden e klar tho; eg gir en god faen i alle som ikkje e med meg» - Martin Hazy

«Egoboost» har faktisk ligget ute i snart et år – men folk har vært på nakken til Hazy og nå er tiden inne for å tilgjengeligjøre den på streamingtjenestene. 

«Dette e bare skryting og bra rapping, enjoy» - Martin Hazy

Martin Hazy beviser med sitt soloprosjekt at han står minst like stødig på egne ben som i raptrioen Dårlig Vane, som med megahiten «Gikk I Bakken» sparket inn dørene for NMG-husets neste generasjon. Han briljerer med en rapteknikk, produktivitet, energi og en scenetilstedeværelse mange drømmer om.

Debutalbumet hans «Oppkjørt & Nedkjølt» endte på BTs liste over de ti beste albumene fra Bergen i 2018, og han har samarbeidet tidligere samarbeidet med artister som Cezinando, Angelo Reira, Store P, Eirik Aas, Mogger og 612. 

«Gir faen» og «Egoboost» er ute 19. februar. 

______________


Martin Hazy skaper fet musikk. Festmusikk. Musikk inspirert av ny og gammel amerikansk rap. Litt RnB. Litt funk. Litt gangsta. Dialekten er kanskje en utfordring for noen, men det er ingen skjulte meninger eller kryptisk innpakkede budskap. "Det du hører er det du får!" Så det handler ikke om følelser, men om følelsen og energien det gir den som lytter.

Akkurat nå har Martin Hazy over 100 låter klar. Og det er ikke snakk om skisser og utkast, men komplette låter.
"Eg fester, og skriver om all festingen. Men eg bruker mesteparten av døgnet i studio." Faktisk er det en av grunnene til at han har gått solo. Skapertrangen. Drivet. "Det er frustrerende at ikke alle kan og vil være i studio når eg vil være der. Solo slipper eg å mase eller ta hensyn. Da kan eg bare kjøre på som det passer meg."
Loddefjordingen bobler av energi og en naturlig fremdrift. En utålmodighet. Fritt oversatt betyr "hazy" noe litt vagt, men Martin Hazy er skjerpet. Han har alltid noe i sikte. Og akkurat nå er det en solokarriere ved siden av "dagjobben" i Dårlig Vane.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom