Sony Music Norway

Martin Hazy går opp som en rakett med Kars

Del

Martin Hazy følger opp «Best for meg» med «Rakett» feat. Kars fredag 15. januar.

Martin Hazy beviser med sitt soloprosjekt at han står minst like stødig på egne ben som i raptrioen Dårlig Vane, som med megahiten «Gikk I Bakken» sparket inn dørene for NMG-husets neste generasjon. Martin Hazy briljerer med en rapteknikk, produktivitet, energi og en scenetilstedeværelse mange drømmer om.

Nå viser han flere sider av seg selv, og i oktober slapp han «Best for meg» med Breveglieri, en låt han håpet både kunne formidle realitet og positivitet. En låt som handler om et forhold du har både til personer, steder og ting, og hvordan det kan være giftig eller best for deg. 15. januar følger han opp med «Rakett» feat. Kars. 

«Rakett e straight up motivasjon gjengen. Det er den første låten Kars og eg lagde sammen, om eg husker riktig. Unge Mars hadde en beat som han skjøl sa «skriker Hazy og Kars», så vi gikk i studio og låten ble laget ganske fort» - Martin Hazy

Martin Hazy har musikk i hodet 24/7. Og musikken, den må ut. «Eg har ingen andre interesser. Det som driver meg er musikk. Å skape den. Og å stå på en scene.». Det er soundet som er viktigst for Hazy. Tekstene har ikke nødvendigvis et dypere budskap, men språket og leveransen teller.

Debutalbumet hans «Oppkjørt & Nedkjølt» endte på BTs liste over de ti beste albumene fra Bergen i 2018, og han har samarbeidet tidligere samarbeidet med artister som Cezinando, Angelo Reira, Store P, Eirik Aas, Mogger og 612. 

«Rakett» ft. Kars er ute 15. januar. 

______________


Martin Hazy skaper fet musikk. Festmusikk. Musikk inspirert av ny og gammel amerikansk rap. Litt RnB. Litt funk. Litt gangsta. Dialekten er kanskje en utfordring for noen, men det er ingen skjulte meninger eller kryptisk innpakkede budskap. "Det du hører er det du får!" Så det handler ikke om følelser, men om følelsen og energien det gir den som lytter.

Akkurat nå har Martin Hazy over 100 låter klar. Og det er ikke snakk om skisser og utkast, men komplette låter.
"Eg fester, og skriver om all festingen. Men eg bruker mesteparten av døgnet i studio." Faktisk er det en av grunnene til at han har gått solo. Skapertrangen. Drivet. "Det er frustrerende at ikke alle kan og vil være i studio når eg vil være der. Solo slipper eg å mase eller ta hensyn. Da kan eg bare kjøre på som det passer meg."
Loddefjordingen bobler av energi og en naturlig fremdrift. En utålmodighet. Fritt oversatt betyr "hazy" noe litt vagt, men Martin Hazy er skjerpet. Han har alltid noe i sikte. Og akkurat nå er det en solokarriere ved siden av "dagjobben" i Dårlig Vane.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom