M-Files

M-Files overgår 30 prosent vekst i årlig løpende inntekter i 2021

Del

Lederen innen global informasjonshåndtering når nye høyder innen produktinnovasjon, vekst i partnerprogram og ansettelser verden over.

M-Files Corporation, selskapet for intelligent informasjonshåndtering, annonserte i dag at selskapet økte den årlige løpende inntekten (ARR) i 2021 med mer enn 30 prosent. Fremgang i programmer for kundesuksess hjalp til med å styrke kundetilfredsheten og heve nettoinntekten til over 120 prosent i 2021. Selskapet økte også mengden bestillinger i den profesjonelle tjenesteindustrien med 41 prosent.

«Vår vekstøkning i 2021 er bevis på at flere organisasjoner nå villig tar i bruk vår unike metadata drevne tilnærming til informasjonshåndtering for å ligge i front med sine digitale transformeringsreiser», forteller Antti Nivala, grunnlegger og CEO, M-Files. «Vi økte antallet ansatte med rekordhøye 20 prosent i 2021, noe som gjør at vi på en bedre måte kan betjene kunnskapsarbeideres behov, og gi innovative plattformforbedringer som leverer overlegne kundeopplevelser og arbeid av høyere kvalitet med lavere risiko.»

Fortsatt innovasjon for M-Files dokumenthåndteringsplattform
Vekstkapital på 80 millioner dollar (67 millioner euro) tidlig i 2021 fra Bregal Milestone, et europeisk vekstkapitalfirma, hjalp til med å lede nye innovasjoner for M-Files sitt metadata drevne dokumenthåndteringsplattform. I 2021 ble det utgitt 34 funksjonsoppdateringer for M-Files. Nye egenskaper som gjør det mulig å arbeide mer effektivt i overgangen til dagens eksterne og hybride arbeidsvirkelighet inkluderte:

  • Et moderne og forenklet brukergrensesnitt som gjør bruk og innføring raskere, enklere og mer intuitiv med M-Files nettklient.
  • Ekstern innholdsdeling og samarbeidsfunksjoner med selskapets tilegning av Hubshare i april resulterte i en forbedret digital klientopplevelse.
  • M-Files Smart Migration, en intelligent tjeneste som kombinerer M-Files sin ledende ekspertise på informasjonshåndtering med metadata drevet automatisering for å hjelpe kunder med å overføre informasjon til M-Files plattformen på en mer intelligent og kostnadseffektiv måte;
  • Utvidede funksjoner for nettskyovervåking bidrar til å forbedre produktkvalitet og øke kundetilfredshet.

Selskaper blir partnere med M-Files etter rekordhøy global vekst i kanalsalg
I 2021 utvidet M-Files partnerprogrammet og oppnådde over 30 prosent i årlig vekst i ARR-bestillinger i globale kanalsalg. Mens partnere økte ferdighetene med M-Files plattformen, økte størrelsen på gjennomsnittlig ny partnerledet avtale med nesten 20 prosent og nettskydistribusjon vokste fem ganger raskere enn distribusjoner på stedet.

I 2021 ble antallet kundesuksessledere i M-Files nesten doblet globalt for å støtte de kritiske regionene Nord-Amerika, Europa og Asia-Stillehavsområdet. Selskapet presenterte også ny partnerløsning, sertifiserings- og støtteprosesser for å forbedre funksjonene for levering. Nye sertifiseringer som ble avduket i april 2021, ble gjort tilgjengelig for verdiskapende forhandlere (VAR), systemintegratorer (SI) og underleverandører over hele verden. Siden april har et rekordstort antall partnere fått disse viktige akkrediteringene, for å vise leveringskompetansen for M-Files-løsninger. M-Files kan nå skilte med 190 sertifiserte løsningsteknikere, 29 sertifiserte utviklere og 25 sertifiserte arkitekter blant sine partnerorganisasjoner. M-Files har nå også 56 sertifiserte leveringspartnere, som har vist eksemplariske ferdigheter med å levere M-Files-løsninger av høy kvalitet til kunder.

Anerkjennelse i bransjen på tvers av analyse- og prisvinnende organisasjoner
Innovasjoner i M-files har fått anerkjennelse fra analysemiljøet, hvor M-Files nylig ble kalt visjonært i 2021 Gartner Magic Quadrant™ for innholdstjenesteplattformer og posisjonert i front for Completeness of Vision. M-Files fikk også den høyeste poengsummen for brukertilfellet Information Governance og fikk poeng blant topp tre i alle brukertilfeller i 2021 Gartner® Critical Capabilities for Content Services Platforms Report (rapporter om kritiske funksjoner for innholdstjenesteplattformer). 93 prosent av respondentene i Gartner Peer Insights anbefalte M-Files som en innholdstjenesteplattform per 9. februar 2022, basert på 80 omtaler de siste 12 månedene. M-Files ble også kalt en sterk aktør i Forrester Wave™ Content Platforms, rapport fra Q2 2021 og en leder i 2021 Nucleus Research Content Services and Collaboration Value Matrix-rapporten for åttende året på rad.

M-Files ble også utnevnt til gullvinner i Company of the Year – B-to-B-kategorien i Best in Biz Awards, og CEO Antti Nivala ble utnevnt til vinner i Executive of the Year-kategorien i Business Intelligence Group’sBIG Awards for Business.

M-Files sin metadata drevne dokumenthåndteringsplattform forbinder mennesker med innholdet de trenger, når de trenger det, uansett hvor innholdet er lagret, for å drive frem en mer informert beslutningstaking. Plattformen lar kunnskapsarbeidere øyeblikkelig finne riktig informasjon i enhver situasjon, automatisere bedriftsprosesser og håndheve informasjonskontroll. Ifølge en nylig autorisert studie utført av Forrester Consulting, Var den totale økonomiske påvirkningenTM til M-Files, M-Files plattformen kan levere i underkant av 270 % avkastning på investeringen (ROI) over en treårsperiode år til middels store kunder og foretaksunder. For å få vite mer om M-Files sitt metadata drevne dokumenthåndteringsplattform, kan du besøke www.m-files.com.

Om M-Files Corporation
M-Files' AI-drevne løsning for intelligent informasjonshåndteringknytter sammen alle dokumenter og informasjon, på tvers av hver plattform og hvert lager, og analyserer dette for å plassere det i kontekst. Dette gjør det mulig å levere riktig informasjon til de riktige personene akkurat når de trenger det – og automatisere informasjonsdrevne forretningsprosesser – samtidig som du opprettholder fullstendig kontroll og samsvar. Tusenvis av organisasjoner i mer enn 100 land (inkludert NBC Universal, OMV, SAS Institute og ThyssenKrupp) bruker M-Files til å administrere forretningsinformasjon og prosesser – og gi sine ansatte en smartere måte å jobbe på. For mer informasjon, kan du se www.m-files.com.

Pressekontakter:
Tuula Tomminen, Director of Nordics Marketing,
E-post: tuula.tomminen@m-files.com
Tel +358 50 329 9614

Bilder

Om M-Files

M-Files
M-FilesFølg pressemeldinger fra M-Files

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra M-Files på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra M-Files