M-Files

M-Files ekspanderer ved å etablere seg i Norge

Del

Lederen innen dokumenthåndtering tar nå et viktig steg i arbeidet med å komme nærmere kundene og utfordre det norske markedet innenfor informasjonsforvaltning.

(Oslo, Norge)  Informasjonsforvaltningsselskapet M-Files tar nå neste steg for å erobre det norske markedet innen informasjonshåndtering, ved å etablere seg i Norge. Selskapet, som har hovedkontor i Finland og har virksomhet i Sverige, Storbritannia, Frankrike, USA, Canada, Tyskland og Australia, har hatt en stadig voksende kundebase i Norge, og velger nå å åpne et norsk kontor. Dette som et skritt for å komme nærmere eksisterende kunder og samarbeidspartnere, samt for å fortsette å vokse i markedet. 

– Vårt mål er å sikre at våre kunder får lokal støtte i toppklasse, parallelt med den gradvise utvidelsen av kundebasen vår, sier Antti Nivala, administrerende direktør og grunnlegger av M-Files og fortsetter: - Vi skal sørge for å øke vårt fotavtrykk på det norske markedet. Ved å kombinere vår globale teknologi med vårt nettverk av systemintegratorer, kan vi støtte våre kunder lokalt, og dermed fremme deres fortsatte suksess.

– M-Files anser Norge som et veldig strategisk viktig market med eksisterende kunder innenfor konsulentvirksomhet, olje og gass og energi sektoren, sier Anders Edlund, VP Salg Norden.

Det norske kontoret ble etablert våren 2022 og ledes av Account Executive Stig-Arne Ryeng og salgsingeniør Endre Halsteinslid. Stig-Arne har 10 års erfaring med programvaresalg og rådgivning og har tidligere jobbet i Unit4 og Mintra. Tidligere i karrieren hadde han en traineestilling hos M-Files i Finland etterfulgt av 3,5 år hos den norske M-Files-partneren NettPost. Endre har 20 års erfaring med informasjonshåndtering fra selskaper som Equinor, Aibel og sist Goodtech hvor han de siste tre årene har vært ansvarlig for implementering av M-Files for deres 280 ansatte.

– Hovedgrunnen til at jeg begynte i M-Files var at det er et verdensledende selskap innen dokumenthåndteringssegmentet. Jeg ønsket også å være en del av selskapets vekst, og de setter høye mål for fremtiden. Spesielt innen automatiseringen og kunstig intelligens, sier Endre Halsteinslid.

– M-Files har vært på en fantastisk reise siden jeg sluttet i selskapet etter traineeperioden for 10 år siden. Måten bedrifter forvalter informasjonen sin på er etter min mening et av de viktigste forbedringsområdene for praktisk talt alle typer bedrifter, uavhengig av antall ansatte, beliggenhet og bransje. Jeg er trygg på at nå, med lokal tilstedeværelse i Norge, kan M-Files ta betydelige markedsandeler gjennom direktesalg, tettere samarbeid med eksisterende partnere og kunder, og onboarding av nye partnere, avslutter Stig-Arne Ryeng.

M-Files tilbyr en fleksibel og intelligent måte å organisere, analysere og finne innhold på. Mens konkurrerende systemer vanligvis krever migrering av dokumenter og filer, er M-Files løsning lagringsnøytral. Dette betyr at M-Files finner informasjonen uansett hvor den befinner seg, så ingen datamigrering er nødvendig. Takket være det faktum at alle filer og dokumenter forblir i eksisterende systemer, er implementeringen rask og smidig.

Kontakter

Bilder

Antti Nivala, administrerende direktør og grunnlegger av M-Files.
Antti Nivala, administrerende direktør og grunnlegger av M-Files.
Last ned bilde

Om M-Files

M-Files
M-FilesM-Files er en global leder innen informasjonsforvaltning. Med den metadatadrevne M-Files-plattformen for dokumentadministrasjon kan kunnskapsarbeidere umiddelbart finne riktig informasjon i enhver sammenheng, automatisere forretningsprosesser og ivareta informasjonsstyringen. Dette gir bedrifter et konkurransefortrinn og betydelig avkastning på investeringen ettersom de leverer bedre kundeopplevelser og arbeid av høyere kvalitet med lavere risiko. For mer informasjon, kan du se www.m-files.com.

Følg pressemeldinger fra M-Files

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra M-Files på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra M-Files