Sony Music Norway

Lovespeake fikk grønt lys av Cascada

Del

I en tid hvor mange av oss savner det svette dansegulvet blir vi invitert til å skru opp volumet hjemme til Lovespeake sin nyeste singel «3AM (Everytime We Touch)». Ute på alle plattformer fredag 19. februar.

Med et ønske om å skape en låt med en unik sound, men samtidig fremme et stort eksisterende refreng falt valget raskt på Cascada sin Eurodance-klassiker «Everytime We Touch». «Man klarerer det jo med originalartisten, og Cascada kicka på versjonen vår så da var det grønt lys! Jeg er vedig glad i store enkle hooks, så denne falt i smak med en gang. Et par av mine største guilty pleasures gjennom tidene er «Angels Crying» og «Life» av E-type, så disse typer refrenger sitter midt i hjerterota», forteller Lovespeake videre om tankene bak låtvalget.

Denne nye versjonen er skrevet sammen med Skinny Days duoen Dag Hartwig-Holtan og Halvor Folstad, samt Joakim Haukaas også kjent som kid joki. Vokalene er spilt inn på kjøkkenet til Lovespeake, i tråd med resten av musikken han har sluppet det siste året.

På spørsmålet om hvilken følelse han vil at man skal sitte igjen med etter å ha hørt låten svarer han ivrig: «Egentlig bare at man syns den var råkul og at man vil trykke PLAY igjen! Og så syns jeg låta har noe sprekt og ferskt ved seg som ikke er særlig typisk i hverken pop eller EDM-musikk akkurat nå, så det håper jeg folk catcher».

«3AM (Everytime We Touch)» er ute på alle plattformer fredag 19. februar.

Det har vært god kok i studioet til Lovespeake - Alexander Pavelich - den siste tiden med slipp av låter som «Kiss Somebody» med Julie Bergan og «Dont You Wanna Play?» med både Julie Bergan og Seeb. Han slapp også «Save My Life» med David Guetta i fjor, en låt som omtales som en «bombastic future rave anthem» av edm.com. Han er hett navn på spillelister verden rundt og kjent som en av landets fremste toplinere med hele 2,5 millioner månedlige lyttere på Spotify. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom