LØSE FUGLER SLIPPER RØD ASFALT

Del

To uker etter forrige singelslipp er Løse Fugler nok engang på vingene. Teksten Rød Asfalt er skrevet av Jarle Myrvold. Det er ikke en kritikk mot Black Life Matters eller massedemonstrasjoner i Chile, den handler kun om "en observasjon".

Sensurert av Facebook
- Teksten formidler en tilskuers betraktninger rundt opprør. Ikke ett spesifikt opprør, men et hvilket som helst. Hver setning representerer et fotografi. Tilskueren blir påvirket av det han ser, og innser at han ikke kan gjøre noe med situasjonen. Hva han mener er rett og galt kommer ikke til uttrykk, kun resignasjon over egen tilkortkommenhet, sier Jarle Myrvold. 

Myrvold har også produsert en video til Rød Asfalt som er sensurert av Facebook, men ikke av Youtube.

Spilles på radio

Løse Fugler har flere ganger blitt spilt hos ordentligradio.no. I dag er det FOOSEN på FREDAG som kaster seg over Rød asfalt, og fra før av har det populære radioprogrammet spilt forrige singelslipp fra Løse Fugler "Får være måte på".

Info:


Løse Fugler er:
Vokal: Jarle Aabø
Gitarer/tangenter: Stein Bull-Hansen
Trommer: Rune Arnesen
Bass: Bjørn Enoksen
Tekst/melodi: Myrvold/Aabø
Utgiver: Fredriksten Records

Bilder

Dokumenter

Om Løse fugler - Fredriksten Records

Løse fugler - Fredriksten RecordsFølg pressemeldinger fra Løse fugler - Fredriksten Records

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Løse fugler - Fredriksten Records på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Løse fugler - Fredriksten Records