Grappa Musikkforlag AS

LOKLYN "Everything I thought I knew" ute den 9.september!

Del

LOKLYN er en fremadstormende norsk/australsk artist som nå gir ut sin fjerde singel med "Everything I thought I knew". LOKLYN lager musikk i sjangeren elektronisk pop, med mørke undertoner og et massivt lydbilde. Hun drar inspirasjon fra artister som Vaults, Florence + The Machine og Emilie Nicolas.

Foto: Elin Dale
Foto: Elin Dale

Hør High and Dry her

Dropbox: WAV, artwork, labelcopy

Bak artistnavnet LOKLYN finner vi Helene O'Loughlin som har vokst opp i Melbourne og Norge. Hun har vært en aktiv del av musikklivet i Lier fra barndommen av, og har siden utdannet seg som musiker på Westerdals Oslo ACT. Hun har de siste årene hatt base i Oslo, hvor hun har videreutviklet sitt musikalske uttrykk og talent. 9. september kommer hennes fjerde utgivelse, og her har LOKLYN utviklet lydbildet sitt i en mørkere og tyngre elektronisk retning.

«Everything I thought I knew» handler om «følelsen av å få grunnmuren sin rystet ved. For så å måtte finne ut av ens egne sannheter, verdier og meninger, og bli kjent med seg selv på nytt».

Tekstene tar direkte inspirasjon fra Helenes personlige opplevelser, og beskriver følelser vi alle har i oss, på hennes særegne måte.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Elin Dale
Foto: Elin Dale
Last ned bilde
Coverdesign: Allan Tangedal
Coverdesign: Allan Tangedal
Last ned bilde

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

LOKLYN er signert på plateselskapet Curling Legs som er en sub-label til Grappa Musikkforlag.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Svensk-Norsk supertrio er ute med sitt debutalbum i dag!16.9.2022 11:08:18 CEST | Pressemelding

Eriksson/Myhr/Malmström er en nystartet svensk/norsk trio som spiller nykomponert folkemusikk på gitar, hardingfele og klarinett/bassklarinett. Med innslag av improvisasjon og stemmeføring basert på teknikker lånt fra kontrapunkt har trioen funnet frem til et spennende musikalsk uttrykk. I dag slipper de sitt debutalbum "För sola skin’ på tak" bestående av 9 nydelige komposisjoner signert Thomas Eriksson.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom