Story House Egmont

Lisbeth Skøelv er ansatt som ny reportasjeleder i Norsk Ukeblad

Del

– Jeg brenner for reportasjer som rører, inspirerer og engasjerer leserne. Og blir de også litt klokere av å ha lest sakene, er det en nydelig bonus. Norsk Ukeblad har alltid vært sterke i dette segmentet. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på oppdraget som reportasjeleder 1. august – etter litt ferie, sier Skøelv.

Lisbeth Skøelv har 26 års fartstid som journalist, de siste 11 årene i magasinet Tara. Hun har også vært innom Nordlys, Budstikka, Aller, og i rollen som redaksjonssjef i magasinet Woman. Nå ser hun frem til å prøve seg hos det som til nå har vært konkurrenten.

– Da muligheten til søke på en lederstilling innen det jeg har brent mest for som journalist – den gode reportasjen – dukket opp, visste jeg at jeg måtte ta sjansen. Det blir spennende å jobbe med en så tradisjonsrik merkevare som Norsk Ukeblad, i et stort og fremoverlent mediehus som Story House Egmont. Jeg har tidligere vært ansatt i Aller og Bonnier, så jeg kjenner mest til Story House Egmont som en konkurrent. Det blir fint å bli bedre kjent med bedriften, og ikke minst alle de dyktige menneskene som jobber der. Jeg har ikke tenkt å revolusjonere et produkt som Norsk Ukeblad, som har hatt en så sterk posisjon hos leserne i 90 år, men jeg vil gjerne være med på å sette mitt preg på innholdet.

Redaktør i Norsk Ukeblad, Trine Rasmussen, er svært fornøyd med ansettelsen, og ser frem til å få den habile og erfarne reportasjelederen på plass.

– Vi fikk mange kvalifiserte, gode søkere til stillingen som reportasjeleder i Norsk Ukeblad, men det var Lisbeth Skøelv som til slutt trakk det lengste strået. Hun har mye kompetanse innen faget og bred erfaring fra magasin- og ukebladbransjen. De siste 11 årene har Lisbeth hatt ansvaret for reportasjeserien og kåringen «Året modigste kvinne» i Tara, og hun har hatt gleden av å møte mange enestående kvinner. Lisbeth har en lang rekke av ideer til gode og sterke saker som vil passe rett inn i vår målgruppe. Og vi er sikre på at hun vil være med å løfte Norsk Ukeblad til nye høyder i fremtiden, sier Rasmussen.

Nøkkelord

Kontakter

Kontakt:

Trine Rasmussen, Redaktør Norsk Ukeblad, tlf. 920 55 648
Lisbeth Skøelv, tlf. 970 21 991

Bilder

Om Story House Egmont

Story House Egmont
Story House Egmont
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom