Linstow

LINSTOW styrker (by)utviklingsteamet

Del

Ansetter arkitekt Benjamin Barth i nyopprettet stilling som senior by- og områdeutvikler.

Arkitekt Benjamin Barth er ansatt som senior by- og områdeutvikler i Linstow. Foto: Linstow.
Arkitekt Benjamin Barth er ansatt som senior by- og områdeutvikler i Linstow. Foto: Linstow.

Benjamin Barth er utdannet arkitekt fra Bergen Arkitekthøgskole og Oxford Brookes University, og har mer enn ti års arbeidserfaring med bærekraftig by- og stedsutvikling fra A-lab AS, Plan- og bygningsetaten i Oslo og Bylivsenteret i Norske arkitekters landsforbund (NAL).

Barth har blant annet kompetanse innenfor planarbeid og reguleringsprosesser, urban transformasjon, områdeutvikling og strategier for bærekraftig by- og stedsutvikling i privat og offentlig regi.

– Som arkitekt og planlegger er jeg opptatt av prosjekter som «bygger samfunn» i et større perspektiv, ved å bidra til attraktiv by- og stedsutvikling og skape merverdi for egne brukere, besøkende og byen omkring. Linstow har mange spennende byutviklingsprosjekter i bagasjen og på tegnebordet, og jeg ser fram til å ta del i dette arbeidet, sier Barth.

Nyansettelsen er et ledd i Linstows satsinger innenfor by- og områdeutvikling, sosial bærekraft og helsefremmende stedsutvikling.

– Vi er glade for å få Benjamin med på laget, sier utviklingsdirektør i Linstow, Terje Lorentzen. Vi er opptatt av samfunnsansvar og spørsmål knyttet til sosial bærekraft, og denne ansettelsen tilfører moment til vår satsing på bærekraftig by- og stedsutvikling.

Utvider porteføljen

Linstow har i dag en sentral rolle i flere store utviklingsprosjekter i Norge, og har en klar ambisjon om å engasjere seg i flere større byutviklingsprosjekter de neste årene. Før sommeren inngikk Linstow avtale om kjøp av eiendommer på Adamstuen og i Akersgata i Oslo. Begge eiendommene ligger i områder med et uttalt behov for by- og områdeutvikling, og har stort potensial for transformasjon av eksisterende bygningsmasse.

Forsker på helsefremmende stedsutvikling

Linstow har et samarbeid med SINTEF om et forskningsprosjekt om helsefremmende stedsutvikling, som har til hensikt å utvikle ny kunnskap om hvordan et sted blir helsefremmende i praksis. Resultatene fra prosjektet skal mates inn i selskapets nåværende og framtidige prosjekt- og eiendomsportefølje. Satsingen har en total ramme på 32 millioner kroner, der Linstow og Norsk Forskningsråd støtter forskingsprosjektet med 16 millioner hver.

Kontakter

Bilder

Arkitekt Benjamin Barth er ansatt som senior by- og områdeutvikler i Linstow. Foto: Linstow.
Arkitekt Benjamin Barth er ansatt som senior by- og områdeutvikler i Linstow. Foto: Linstow.
Last ned bilde

Om Linstow

Linstow
Linstow
Tjuvholmen allé 3
0252 Oslo

+47 23 11 96 00https://www.linstow.no/

Linstow er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Selskapet eier, utvikler og forvalter eiendom innen ulike segmenter i Norge og i utlandet. 

Følg pressemeldinger fra Linstow

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Linstow på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Linstow