NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

Linn Robin Andersen er ny studentleder i NITO

Del

- Jeg vil gjøre det enda mer attraktivt å være studentmedlem i Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer, sier nyvalgt studentleder i NITO, Linn Robin Andersen.

Linn Robin Andersen gleder seg til å bli studentleder i NITO.
Linn Robin Andersen gleder seg til å bli studentleder i NITO.

Helgen 23.-25. april arrangerte NITO Studentene digitalt landsmøte. Nytt sentralstyre ble valgt med Linn Robin Andersen som leder.

Andersen er fra Lørenskog, men tar for tiden en bachelor i satellitteknologi på Norges Arktiske Universitet, campus Narvik.

Nå tar hun en pause fra studier og er klar for nye utfordringer.

- Jeg gleder meg til å samle det nye sentralstyret som består av dyktige studenter som kommer til å gjøre en god jobb for NITO. Det blir spennende å jobbe fulltid med politikk og organisasjonsarbeid.

- Viktig å skape engasjement

Den nyvalgte studentlederen ønsker å videreutvikle tillitsvalgtopplæringen og bedre samarbeidet på tvers i organisasjonen.

- Målet mitt er å sørge for at tillitsvalgte får nødvendig informasjon og god opplæring. Det skal være gøy og givende å være tillitsvalgt, og derfor er det viktig for meg å tilrettelegge, følge opp og være motiverende.

- NITO Studentene er en stor organisasjon med 23 lokallag. Det kan fort bli avstand mellom lokallagene og sentralstyret. Jeg skal jobbe for et bedre samarbeid på tvers i hele organisasjonen, legger hun til.

Landsmøtet er NITO Studentenes øverste politiske organ. På landsmøtet behandles politiske programmer, budsjett/regnskap, politiske uttalelser, samt valg av sentralstyre og andre sentrale verv. Møtet består av delegater valgt på lokallagenes årsmøter, sentralstyret og valgkomité.

NITO Studentene er Norges største organisasjon for ingeniør- og teknologistudenter med over 13.000 medlemmer.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Linn Robin Andersen gleder seg til å bli studentleder i NITO.
Linn Robin Andersen gleder seg til å bli studentleder i NITO.
Last ned bilde

Om NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon
NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon
Støperigata 1
0119 Oslo

http://www.nito.no

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med over 91 000 medlemmer. NITO organiserer ingeniører og teknologer med høgskole-/universitetsutdanning eller tilsvarende kompetanse.

Følg pressemeldinger fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom