Colosseum Tannlege

Lindland Tannklinikk i Tvedestrand blir en del av Colosseum Tannlege

Del
Med et ønske om å få mer tid til pasientene i tillegg til faglig utvikling, har Lindland Tannklinikk nå blitt en del av Colosseum Tannlege.

Et ønske om å bruke mer tid på pasientene

Tannlege Ståle Lindland elsker tannlegejobben. Både det faglige, men også det å få jobbe med mennesker. Det administrative krevde etterhvert mye tid, og ønsket om å få bruke mer tid på selve pasientbehandlingen og det kliniske fagarbeidet ble etter hvert mer fremstredende for Ståle.

- Jeg hadde flere kjeder som var interessert i å kjøpe Lindland Tannklinikk. Valget falt på Colosseum tannlege, da de har et godt rykte i tillegg til at de har lang erfaring med å drifte tannklinikker. I tillegg har de blitt godt etablerte på Sørlandet. Jeg vet også at vi sammen fortsetter med å sette pasientene i sentrum. Colosseum Tannlege er fokusert på faglig utvikling og kvalitet i behandlingene. Jeg føler derfor at det blir et kvalitetsstempel å bli med i Colosseum Tannlege, sier Ståle Lindland ved Lindland Tannklinikk.

Selv om Lindland Tannklinikk kommer til å endre navn til Colosseum Tannlege Tvedestrand, så blir det meste som før. Du vil møte de samme tannlegene og assistentene ved klinikken.

- I tillegg til å kunne fokusere på pasientene, så var det også viktig for meg at det ble trygge arbeidsforhold for alle på klinikken, sier Ståle Lindland.

Colosseum Tannlege satser på Sørlandet

Colosseum Tannlege er Norges største tannlegekjede og har på nåværende tidspunkt 
ca 70 klinikker fordelt fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. På Sørlandet er Colosseum Tannlege allerede til stede i Arendal med 3 klinikker, Kristiansand 4 klinikker i tillegg til klinikker i Mandal og Farsund. 

– Våre tjenester er lokale og vi er opptatt av å tilby høy faglig kvalitet til pasientene, der hvor våre pasienter er, sier Mia Grundstrøm, administrerende direktør i Colosseum Tannlege. 
- Vi er både glade og stolte over å få Lindland Tannklinikk med på laget, dette er med på å styrke vår satsing på Sørlandet ytterligere. Den faglige kvaliteten som Lindland Tannklinikk tilbyr, kombinert med vår driftserfaring, vil komme pasientene i Tvedestrand til gode, fortsetter Mia Grundstrøm.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Bilde fra behandlingsrom ved Colosseum Tannlege
Bilde fra behandlingsrom ved Colosseum Tannlege
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege
Colosseum Tannlege
Sørkedalsveien 10 D
0369 Oslo

https://colosseumtannlege.no

Colosseum Tannlege er Norges ledende leverandør av tannhelsetjenester med 70 klinikker fordelt over hele landet. Våre klinikker tilbyr de beste og mest moderne metodene innenfor alt fra forebyggende tannhelse, tannbehandling, reparasjoner, estetisk tannpleie, spesialistbehandling og kjeveortopedi.

Colosseum Tannlege er en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group er Europas ledende tilbyder av tannlegetjenester. Vi er over 600 klinikker i 11 land. Klinikkene omsetter for over 1,1 milliarder EURO. Colosseum Dental Groups største aksjonær er Jacobs Holdning, et globalt investeringsselskap med tilhørighet i Zurich i Sveits. 

Følg pressemeldinger fra Colosseum Tannlege

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Colosseum Tannlege på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Colosseum Tannlege

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom