Sony Music Norway

Lil Nas X slipper sin mest avslørende låt noensinne

Del

Velkommen til Monteros verden! Lil Nas X slipper sin høyt forventede singel og musikkvideo til «MONTERO (Call Me By Your Name)».

LIL NAS X - MONTERO (CALL ME BY YOUR NAME)
LIL NAS X - MONTERO (CALL ME BY YOUR NAME)

«Kjære 14 år gamle Montero,

Jeg har skrevet en låt som har navnet vårt i seg. Den handler om en fyr jeg traff forrige sommer. Jeg vet vi sverget å aldri offtenlig komme ut, jeg vet vi sverget å aldri være «den» typen homofil person, jeg vet vi sverget at vi skulle gå i graven med denne hemmeligheten, men dette kommer til å være en døråpner som gjør det lettere for skeive å eksistere. Du skjønner at dette er veldig skummelt for meg, folk vil bli sint, de kommer til å si at jeg har en agenda. Men sannheten er at jeg har det. En agenda om å få folk til å holde seg jævlig langt unna andres liv og å slutte å diktere hvem de burde være. Sender deg kjærlighet fra fremtiden.

-LNX»

Lil Nas X har med låten «MONTERO (Call Me By Your Name)» nå sluppet sitt mest avslørende stykke musikk. Sporet, produsert av Take a DayTrip, Omer Fedi og Roy Enzo, er en ærlig og sårbar, men samtidig selvsikker, beretning om hvem Montero har blitt. Låttittelen er en hyllest til den prisvinnende filmen ved samme navn og stiller samtidig spørsmålet: elsker du virkelig din nabo som deg selv, nok til å kalle dem ved ditt eget navn?

Musikkvideoen, basert på et konsept av Lil Nas X, er fullpakket med bibelske referanser og nikk til gresk mytologi, samtidig som han byr på sin egen historie om fristelse, fordømmelse, og eierskap over egen seksualitet.

Videoen er regissert av LNX og Tanu Muino med Hodo Musa som Creative Director, produsert av UnderWonder Content og med visuelle effekter av Mathematic.

Se musikkvideoen HER

Bilder, artwork mm. HER

Oversettelser:

(Skrift på treet) «After the division the two parts of man, each desiring his other half

(Skrift på gulvet I helvete) «They condemn what they do not understand.»

Følg Lil Nas X

Instagram | Twitter

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

LIL NAS X - MONTERO (CALL ME BY YOUR NAME)
LIL NAS X - MONTERO (CALL ME BY YOUR NAME)
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom