Story House Egmont

Les en bok om verdens kuleste skurkebarn, nemlig Descendants – «De fortaptes øy»

Del

En bok av bestselgerforfatteren Melissa de la Cruz. Har Du sett filmen? Endelig kommer boka som forteller hva som skjedde før filmen begynner!

For tjue år siden ble alle onde skurker forvist fra kongeriket Auradon og dømt til et liv i fangen- skap på De fortaptes øy – et mørkt og trist sted. De onde skurkene og deres etterkommere er stengt inne på øya av et kraftfelt som skal hindre dem i å rømme. Skurkene er fratatt alle magiske evner, og nå lever de i total isolasjon, helt avskåret fra fastlandet. De fortaptes øy er skitten, nedslitt og glemt av hele verden.

Men gjemt i Den forbudte borgen ligger Drageøyet: Nøkkelen til det sanne mørke og skurke- nes eneste håp om å slippe fra øya. Kun den aller smarteste, ondeste, kjipeste lille skurken kan finne septeret ... men hvem blir det?

Mals mor – den fryktinngytende Maleficent – avslører at det hviler en forbannelse over Drageøyet, og den som rører ved det, vil sove i tusen år. Men Mal har en plan for å få tak i det hemmelige våpenet. Hun trenger bare ørlite grann hjelp av «vennene» sine!

De fire ungdommene Mal, Jay, Evie og Carlos legger ut på en strabasiøs og farefull ferd på søken etter Drageøyet. Og underveis begynner det å gå opp for dem at selv om man kommer fra en tvers gjennom ond familie, er det likevel ikke så ille å være god.

«De fortaptes øy» av Melissa de la Cruz Utgis: November, 2015
Veil. utsalgspris, innbundet: kr 279,– Sider: 320
ISBN: 978-82-429-5365-0 

Kontakter

Bilder

Om Story House Egmont

Story House Egmont
Story House Egmont
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom