Sony Music Norway

Leon Bridges ute med nytt album - “Gold-digger Sounds”

Del

Den 32 år gamle låtskriveren, produsenten og artisten er endelig tilbake med et rykende ferskt album. I kjent R&B-stil tar han oss gjennom en musikalsk reise som oppleves både befriende og friskt.

På produksjon har han med Rocky Reed og Nate Marcereau. To produsenter med føttene godt plantet i det amerikanske musikkbilde. Selv sier Bridges at han brukte to år på å jamme seg frem til det som føltes som et musikalsk paradis. Det blir vanskelig å være uenig i den følelsen. 

Artisten er kanskje best kjent for låta “Coming Home” som i skrivende stund har streamet over 133 millioner ganger på Spotify.

Gold-Diggers Sound er det tredje soloprosjektet fra Leon Bridges i en karrierebane som så ham gå fra å jobbe som oppvasker til å bli signert til et stort selskap og opptre i Det hvite hus for Tidligere president Barack Obama i løpet av bare to år. Etter utgivelsen av sitt Grammy Award-vinnende sophomore-album, Good Thing, ga Leon en jevn strøm av musikk blant annet  artister som John Mayer, Kacey Musgraves, Kiana Ledé, Lucky Daye og Noah Cyrus 

Nyt deilig musikk.

Pressebilder:
https://sonymusic.box.com/s/eljco2cwbh3hmysccr5noh07ig1ojaut

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Skinny Days teamer opp med CLMD og JOP på en ekte EDM-perle24.9.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Den multi-platinum streamede produsent-duoen Skinny Days er tilbake med enda en øre-orm av en sang. Sist gang Skinny Days teamet opp med CLMD resulterte det i låten «Voices In My Head» som i skrivende stund er streamet over 17 millioner ganger på Spotify. Fredag 24. september slipper de «You Dont Have A Heart», en låt om uforløst kjærlighet. Denne gangen har de også tatt med seg den unge, fremadstormende artisten JOP på silkemyk balsam-vokal.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom