Release

Lene Gjestad Briseid går fra PepsiCo til Release: Skal få nordmenn til å tenke nytt og velge brukt

Del

Etter mer enn 15 år i PepsiCo, bytter markedsdirektøren Lene Gjestad Briseid ut sukkerfri brus med brukte mobiler hos det grønne mobilselskapet Release.

Lene Gjestad Briseid går fra PepsiCo til Release. Foto: Katrine Lunke
Lene Gjestad Briseid går fra PepsiCo til Release. Foto: Katrine Lunke

– Nå er det ikke lenger brusflaskene, men de brukte mobiltelefonene som skal pantes, sier Briseid.

 Hun kom fra stillingen som markeds- og innovasjonsansvarlig i PepsiCo til den nyopprettede stillingen som markedsdirektør i Release 16. august. Release rendyrker gjenbruk ogtar vare på jordens ressurser ved å kjøpe, selge og leie ut brukte mobiler og billige abonnement.

– Ambisjonen min er å gjøre brukt mobil til det naturlige førstevalget for norske forbrukerne, inkludert bedrifter og offentlige virksomheter, sier Lene. På denne måten kan vi alle bidra til å redusere totalt forbruk av elektronikk som per dags dato ikke er bærekraftig.  

Skal få opp gjenbruksgraden

Hun var med å lede den mest suksessfulle sukkerfri-strategien i hele PepsiCo, som gjør at Norge er et av få land der Pepsi Max har gått forbi Coca Cola i markedsandel. Nå ser hun fram til å bruke sin erfaring fra fast moving consumer markedet til å få gjenbruk på dagsorden innenfor mobiltelefoner.

– Vi skal øke gjenbruksgraden i den norske mobilparken. Vi må gjøre folk trygge på å kjøpe brukt og ta bort fordommene til bruktmobil, sier Brisieid.   

Øistein Eriksen, administrerende direktør i Release, er svært fornøyd med å få den erfarne markedstoppen med på laget.

– Lene bringer med seg en helt unik kompetanse i merkevarebygging og innovasjon, og skal lede kommunikasjonsarbeidet hos Release, slik at vi posisjonerer oss tydelig som det grønne mobilselskapet. Sammen skal vi få folk til å tenke nytt og velge brukt, sier Eriksen.

Kontakter

Bilder

Lene Gjestad Briseid går fra PepsiCo til Release. Foto: Katrine Lunke
Lene Gjestad Briseid går fra PepsiCo til Release. Foto: Katrine Lunke
Last ned bilde

Om Release

Release
Release
Gneisveien 8
3221 Sandefjord

904 31 010https://release.no/

Release er det grønne mobilselskapet. Vi tar vare på jordens ressurser ved å kjøpe, selge og leie ut brukte mobiler, og tilbyr billige abonnement til alle som vil støtte vår kamp mot sløsing.

Følg pressemeldinger fra Release

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Release på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Release