Omsorgsbygg Oslo KF

Leif Tore Hanssen ny utbyggingsdirektør i Omsorgsbygg

Del

Omsorgsbygg har tilsatt Leif Tore Hanssen i stillingen som utbyggingsdirektør. Han kommer fra stillingen som prosjektleder i foretaket.

Ny utbyggingsdirektør i Omsorgsbygg, Leif Tore Hanssen.
Ny utbyggingsdirektør i Omsorgsbygg, Leif Tore Hanssen.

- Leif Tore har jobbet i Omsorgsbygg i under ett år, men har imponert oss med sin kompetanse og stil. Han har bred erfaring både faglig og innen ledelse. Vi er glade for å ønske han velkommen i ledergruppen, sier adm.dir. Lars Henrik Bøhler i Omsorgsbygg Oslo KF.

Leif Tore Hanssen er sivilingeinør innen integrert bygningsteknologi, og har en erfaringsbasert master innen strategisk ledelse og økonomi. Han har ledererfaring fra ulike roller, samt jobbet med prosjektering, byggteknisk rådgivning, anleggsledelse, prosjektledelse, eiendomsforvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av eiendommer. Han har tidligere jobbet for Statsbygg, Multiconsult, Skanska, Universitetssykehuset i Nord-Norge. Leif Tore Hanssen er også aktiv i Bygg21 sin arbeidsgruppe "Samhandling i byggeprosjekter", og sitter i Norges bygg- og eiendomsforenings kompetansegruppe. 

- Jeg trives svært godt i Omsorgsbygg og Oslo kommune, og gleder meg til å ta fatt. Vi har gode budsjetter og spennende prosjekter foran oss, som vil sette sitt preg på byen. Vi er derfor i gang med en stor rekrutteringsjobb, hvor vi søker etter mer enn 10 prosjektledere. Det skal bli spennende å ta i mot nye medarbeidere og samtidig ta vare på den gode kulturen i foretajet, sier Leif Tore Hanssen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Ny utbyggingsdirektør i Omsorgsbygg, Leif Tore Hanssen.
Ny utbyggingsdirektør i Omsorgsbygg, Leif Tore Hanssen.
Last ned bilde

Om Omsorgsbygg Oslo KF

Omsorgsbygg Oslo KF er et foretak som bygger, drifter, forvalter og vedlikeholder kommunale formålsbygg i Oslo, som barnehager, sykehjem, brannstasjoner m.m. Foretaket sorterer under Byrådsavdeling for næring og eierskap.

Følg saker fra Omsorgsbygg Oslo KF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Omsorgsbygg Oslo KF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Omsorgsbygg Oslo KF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom