Sony Music Norway

Lars Vaular annonserer nytt album med ny musikk

Del

Lars Vaular slipper dobbeltsingelen «Beamet ned fra en annen planet» og «Fatboy Slim» feat. KAMARA i dag, fredag 9. desember, og annonserer samtidig slipp av albumet «Vintage Velour» 13. januar – samme dag som han legger ut på en omfattende Norgesturné.

Begge låtene er fra det kommende albumet, et album hvor Lars reflekterer rundt livet, forandring, kjærlighet, ensomhet, biler og Økern. Albumet er nemlig spilt inn i Kulturtårnet på Økern med utsikt over bydelen som er under voldsom endring og utvikling, et område som minner ham om Åsene i Bergen, der han selv har vokst opp. Og det er tydelig at inspirasjon fra mange ulike steder kommer sammen slik at det på en og samme tid oppleves som en samling helt nye og gamle kjente sanger. Fra albumet har han allerede sluppet låtene «Vi går opp» og «Gass Gass» ft. Angelo Reira, og 9. desember kommer det to smakebiter til.

«"Beamet ned" er en kjærlighetslåt. Den hadde faktisk tittelen "Kjærlighetslåten" veldig lenge, men det var jo ikke så veldig originalt! Sangen handler om forelskelse, og i dette tilfellet gjenforelskelse» - Lars Vaular

«"Fatboy Slim" er en feelgoodlåt. Om jeg fikk ansvaret for den neste OL-seremonien hadde jeg brukt denne som gjennomgående tema. Referansen til FatBoy Slim albumet "You've come a long way baby" er jo på sett og vis som historien om den olympiske flammen som har blitt holdt i live og fraktet veldig langt veldig lenge. Kamara gjør en gjesteopptreden, og hun dukker også opp på flere sanger på Vintage Velour!» - Lars Vaular

På albumet Vintage Velour har han hovedsakelig jobbet med produsent Geir Øivind Hvidsten, med innspill fra Frode Kvinge Flatland, Karima Furuseth og Matthew Kent. Som en av landets største hip hop-legender har Lars Vaular siden debuten for snart ti år siden gitt ut musikk og spilt liveshows tilhørende verdensklassen. Han har spilt godt over 500 konserter, gitt ut seks album og vunnet fem Spellemannspriser.

«Beamet ned fra en annen planet» og «Fatboy Slim» feat. KAMARA er ute i dag, fredag 9. desember.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom