BDO

Lars Stemland Eide ny senior manager i BDO Consulting

Del
BDO styrker kompetansen på samfunnsøkonomisk analyse ytterligere og har hentet Lars Stemland Eide som ny senior manager i Consulting.
Lars Stemland Eide (foto: Kai Myhre).
Lars Stemland Eide (foto: Kai Myhre).

Lars kommer fra stillingen som Seniorrådgiver i reguleringsmyndigheten for energi (NVE-RME) og har tidligere vært seniorøkonom i Menon Economics. 

- Vi er glade for å få Lars på laget, sier partner og leder for utredning og analysetjenester i BDO, Øistein Harsem.

- Han bringer bred erfaring innen spesielt samfunnsøkonomisk analyse og vil løfte vårt arbeid innenfor dette fagfeltet ytterligere.

Lars Stemland Eide er utdannet siviløkonom fra NHH og ser frem til å starte i BDO. Han vil ha arbeidssted ved hovedkontoret i Vika.

- Det er vemodig å forlate NVE, men muligheten i BDO kunne jeg ikke la gå fra meg, sier Eide.

- BDO har en spennende og voksende posisjon som rådgiver opp mot offentlig sektor, og jeg gleder meg til å få være med i den videre satsningen på dette området.

Lars tiltrådde 1. mars 2023.

Kontakter

Bilder

Lars Stemland Eide (foto: Kai Myhre).
Lars Stemland Eide (foto: Kai Myhre).
Last ned bilde

Om BDO

BDO
BDO
Hovedkontor i Vika Atrium, Munkedamsveien 45
0250 Oslo

23 11 91 00http://www.bdo.no

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi nær 2000 ansatte og 60 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 164 land og teller mer enn 111 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Følg pressemeldinger fra BDO

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra BDO på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BDO

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom