BDO

BDO gjør endringer i Troms

Del

For å sikre robust drift og ønsket vekst, gjør BDO noen grep i Troms. De slår sammen revisjonskontorene i Tromsø og Harstad under ett kontor i Harstad, samt at business services med 38 ansatte selges til Aider.

Martin Aasen, administrerende direktør i BDO
Martin Aasen, administrerende direktør i BDO

- Dessverre har vår satsing på revisjon i Tromsø ikke gitt de resultatene vi ønsket. Derfor har vi besluttet å samle revisjonsvirksomheten i Tromsø og Harstad på ett kontor i Harstad, sier Martin Aasen, administrerende direktør i BDO.

Satsingen på revisjon i Tromsø startet i 2015. Siden den gang har kontoret vokst til å omfatte 50 ansatte fordelt på revisjon, business services og consulting. Av disse har business services med sine 38 ansatte, vært den mest fremtredende enheten.

I endringene som nå gjøres selges business services til Aider. Business services har 38 ansatte, leverer tjenester som regnskap, forretningsutvikling og business analytics og har kontorer i Tromsø og Harstad.

Revisjon utgjør om lag 60 prosent av BDOs omsetning og er hovedvirksomheten.

- Salget gjør vi for å kunne fokusere på vår kjernevirksomhet i Troms, og få den veksten vi ønsker på revisjon, sier Aasen.

Han understreker at business services fortsatt vil være et viktig tjenesteområde for BDO.

- Business services er en vekstmotor, og er et tjenesteområde vi skal fortsette å satse på nasjonalt, sier Aasen.

Riktig kjøper

- Vi har vært opptatt av å finne en kjøper som kan tilby en god fremtid for våre ansatte og kunder. Aider er en trygg og spennende aktør, og som har en tydelig vilje til å investere i sine ansatte, sier Aasen.

Oppkjøpet innebærer at Aider overtar en enhet som har vært en sentral del av BDO sin virksomhet i Troms.  

- Dette er et viktig steg for oss i Aider. Oppkjøpet av business services i Troms styrker vår tilstedeværelse i området, og gir oss muligheten til å fortsette å levere høy kvalitet og skape verdi for våre kunder, sier Andreas Vik, leder i Aider.

Revisjonsvirksomheten i BDO vil nå konsentreres rundt Harstad, men selskapet er godt rigget til å betjene kunder i både Tromsø og hele Troms.

Aiders oppkjøp vil effektueres fra 1. oktober 2024.

Kontakter

Om BDO

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi nær 2.200 ansatte og 60 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 164 land og teller mer enn 111 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Følg pressemeldinger fra BDO

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra BDO på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BDO

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye