KPMG

Lars Inge Pettersen tar over lederskapet i KPMG

Del

Fra 1. oktober 2019 er Lars Inge Pettersen ny administrerende direktør i KPMG.

Foto: KPMG/Kolonihaven
Foto: KPMG/Kolonihaven

Lars Inge Pettersen tar over etter Arne Frogner som takker av etter drøyt fire år som administrerende direktør når han nå overlater sjefsstolen til Lars Inge. Lederskiftet er i henhold til KPMGs styringsmodell og retningslinjer og Arne Frogner fortsetter som partner, revisor og rådgiver i KPMG.

Lars Inge Pettersen får ansvar for å lede et selskap med over 1200 ansatte og virksomhet på 26 steder i landet.

Dyktige medarbeidere

– Det har aldri vært en mer spennende tid å ta over lederskapet i KPMG og jeg ser frem til å bringe selskapet videre der våre dyktige medarbeidere og våre nyskapende løsninger hjelper virksomheter med å navigere i et stadig skiftende landskap av utfordringer, slik at de kan gripe nye muligheter og håndtere risiko og endring, sier Lars Inge Pettersen.

– Det har vært utrolig inspirerende å få lede KPMG og jeg er stolt over det vi har fått til. Det er hyggelig å kunne overlate roret for en virksomhet i sterk utvikling både når det gjelder markeds-, kompetanse- og tjenestemessig, i tillegg til det finansielle. Med meget dyktige ansatte er den videre utviklingen av KPMG som et tverrfaglig og teknologiorientert selskap i de beste hender med Lars Inge, sier Arne Frogner.

Tillit

Som leder av et av landets ledende kompetansehus vil tillit og kvalitet stå høyt på Pettersens agenda.

– Tillit er avgjørende for å fremme et sunt næringsliv og et velfungerende kapitalmarked og det er en grunnpilar i vår virksomhet. Vi er inne i en tid preget av store endringer og økt usikkerhet endrer risikobildet og vårt samfunnsoppdrag som revisorer og rådgivere er viktig. Vi ønsker å skape en forskjell gjennom etterrettelige, løsningsorienterte og innsiktsfulle tjenester der vi bringer sammen det beste fra våre tunge fagmiljøer innen revisjon, rådgivning og advokatvirksomhet, sier Pettersen.

Kvalitet

– Lars Inge har solid innsikt i alle KPMGs forretningsområder og et genuint engasjement for å utvikle hele KPMG videre med sterkt fokus på kvalitet i alle ledd i organisasjonen! Hans engasjement og kvalitetsfokus vil gi et solid grunnlag for vekst, lønnsomhet og satsing på teknologi. Han vil på en god måte videreføre KPMGs verdier og sterke utvikling de siste årene, både markedsmessig, økonomisk og kulturelt, sier Harald Sylta, styreleder i KPMG.

Lars Inge Pettersen har vært partner i KPMG siden 2008 og leder for KPMGs revisjonsvirksomhet siden 2016.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: KPMG/Kolonihaven
Foto: KPMG/Kolonihaven
Last ned bilde

Lenker

Om KPMG

KPMG
KPMG
Sørkedalsveien 6
0369 Oslo

+47 04063https://kpmg.no

KPMG er et globalt nettverk med selskaper som leverer profesjonelle tjenester innenfor revisjon, rådgivning, skatt, avgift og forretningsjus. KPMG har rundt 219.000 ansatte i 147 land og i KPMG Norge jobber det mer enn 1200 ansatte fordelt på 25 kontorer. Fageksperter fra ulike forretningsområder og bransjer jobber side om side for å levere fremtidsrettede og innovative prosjekter som skaper verdi for virksomheter i privat og offentlig sektor. 

Følg saker fra KPMG

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KPMG på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KPMG

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom