Miljødirektoratet

Lansering 29. april: Slik vil klimaendringene påvirke skogen i Norge

Del

40 prosent av Norges landareal er dekket av skog, og skog er av stor betydning for naturmangfold, klima og næringsutvikling. Hvordan vil klimaendringene påvirke dette viktige økosystemet?

Illustrasjonsfoto: Jan Nordvålen
Illustrasjonsfoto: Jan Nordvålen

29. april lanseres en ny rapport som gir oss kunnskap om hvordan klimaendringene vil påvirke skogen i Norge. Rapporten er laget av Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM), på oppdrag fra Miljødirektoratet

Miljødirektør Ellen Hambro leder lanseringen 29. april kl 10-11. Både Hambro og faglig leder for rapporten, Kyrre Kausrud i VKM, vil være tilgjengelige for intervju etter lanseringen. Meld deg på for enten fysisk eller digital deltakelse her: Hvordan skogen i Norge vil påvirkes av klimaendringer - Miljødirektoratet (miljodirektoratet.no)

Kontakter

PressekontaktPressetelefonen svarer på henvendelser fra pressen mellom klokka 8 og 16 på hverdager.

Vi ringer vi deg raskt tilbake dersom vi ikke får tatt telefonen. Pressetelefonen kan ikke ta imot SMS eller talebeskjeder.

Tel:40 10 38 00presse@miljodir.no

Bilder

Illustrasjonsfoto: Jan Nordvålen
Illustrasjonsfoto: Jan Nordvålen
Last ned bilde

Om Miljødirektoratet

Miljødirektoratet
Miljødirektoratet
Postboks 5672 Torgarden
7485 Trondheim

73 58 05 00https://www.miljodirektoratet.no

Miljødirektoratet jobber for et rent og rikt miljø
Våre hovedoppgaver er å redusere utslipp av klimagasser, forvalte norsk natur og hindre forurensning. Vi er et statlig forvaltningsorgan underlagt Klima- og miljødepartementet. Vi har i underkant av 700 ansatte ved våre to kontorer i Trondheim og Oslo, og ved Statens naturoppsyn (SNO) sine lokalkontor.

Følg pressemeldinger fra Miljødirektoratet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Miljødirektoratet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Miljødirektoratet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom