Landkreditt

Landkreditt åpner kontor i Vestfold og Telemark

Del

Landkreditts nye distriktskontor for Vestfold og Telemark er lokalisert på Revetal, og tilbyr solid kompetanse innen bank, forsikring og eiendomsmegling for landbruket. – For bonden tror vi det er en merverdi å ha tilgang til god kompetanse lokalt, og vi gleder oss til nå å kunne tilby dette med vårt nye kontor for Vestfold og Telemark, sier konsernsjef Ole Laurits Lønnum.

Disse treffer du på Landkreditts nye kontor: Carl Cederstolpe, Magnus Torsøe og Heidi Grøstad (foto: Landkreditt)
Disse treffer du på Landkreditts nye kontor: Carl Cederstolpe, Magnus Torsøe og Heidi Grøstad (foto: Landkreditt)

Det nye distriktskontoret for Vestfold og Telemark bemannes av henholdsvis Heidi Grøstad for Landkreditt Bank, Carl Cederstolpe for Landkreditt Forsikring og Magnus Torsøe for Landkreditt Eiendom. 

Sikrer godt totaltilbud 

Landkreditt er et finansforetak med dype røtter i landbruket. Konsernets formål er å bedre økonomien til medlemmene i landbruket ved å levere gode finansielle tjenester. For de fleste bønder i området vil merkevaren Landkreditt være godt kjent. 

Med åpningen av det nye kontoret styrker konsernet sitt totaltilbud ut til kundene og blir en synligere og tydeligere aktør i et betydelig landbruksområde.For selv om mye kan løses over telefon og på nett, så verdsetter mange kunder muligheten til et møte ansikt til ansikt, mener konsernsjefen. 

Landbrukssaker kan ofte være omfattende og komplekse, enten det dreier seg om finansering, forsikring eller eiendomssalg.For bonden tror vi det er en merverdi å ha tilgang til god kompetanse lokalt, og vi gleder oss til nå å kunne tilby dette med vårt nye kontor for Vestfold og Telemark,sier Landkreditts konsernsjef Ole Laurits Lønnum om satsingen. 

Disse møter du på Revetal 

Heidi Grøstad er ny distriktssjef i Vestfold og Telemark for Landkreditt Bank. Heidi er vokst opp på gård i Slagen, like ved Åsgårdstrand. Hun har utdannelse innen økonomi, administrasjon og ledelse ved høgskolen i Vestfold. Hun har lang og bred erfaring innen finans med pensjon, forsikring, finansiering og investeringsrådgivning, blant annet mot landbruket.  

– Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med landbruket, og få muligheten til å treffe bøndene hjemme på gården der virksomheten deres foregår. Sammen skal vi forhåpentligvis finne gode løsninger tilpasset deres hverdag, drift og fremtidsplaner. Jeg ser også en stor fordel i landbrukskompetansen som Landkreditt har opparbeidet seg sammen med landbrukskundene gjennom mange år. I tillegg ser jeg det som en stor fordel at det er kundene selv som eier banken, sier Heidi Grøstad.  

Carl Cederstolpe er ny distriktssjef i Vestfold og Telemark for Landkreditt Forsikring. Carl har vært agent for Landkreditt Forsikring og har solgt selskapets produkter til landbrukskunder siden 2013. Carl har utdannelsen sin fra BI og har et godt nettverk blant bønder i dette distriktet.  

Jeg har stor tro på totalleveranse av bank, eiendomsmegling og forsikring under samme tak! Etter å ha arbeidet med Landkreditts forsikringsprodukter siden 2013, ser jeg at det er et stort behov for tjenester innen både bank og eiendom. Innenfor disse fagfeltene er det vi i Landkreditt som forstår landbrukskunden best. Jeg ser frem til å fortsette å hjelpe Landkreditt-kundene, sier Carl Cederstolpe. 

Magnus Torsøe er ny eiendomsmegler i Vestfold og Telemark for Landkreditt Eiendom. Magnus er utdannet eiendomsmegler fra BI, og har tidligere jobbet for Krogsveen i Oslo. Magnus har selv vokst opp på gård i Slagen i Tønsberg, og er klar for å ta på seg megling av store og små landbrukseiendommer i området. 

Som eiendomsmegler innenfor landbruket er vi med på å forvalte kundens største verdi både i form av boligverdi, arbeidsplass og følelsesmessig verdi. I Landkreditt Eiendom har vi kompetansen og erfaringen for å hjelpe kundene med spørsmål om konsesjon og odel, og for at kunden skal få best mulig opplevelse ved avhending av landbrukseiendommen. Vi er et team med lang erfaring og som innehar mye kunnskap om salg av landbrukseiendommer. Med lokal tilstedeværelse i Vestfold og Telemark tror vi at kunden vil nyte godt av nettopp dette, Magnus Torsøe. 

For mer informasjon om Landkreditts distriktskontor for Vestfold og Telemark, inkludert kontaktinfo, se: https://www.landkredittbank.no/om-oss/distriktssjefer/vestfold-telemark/ 

Nøkkelord

Kontakter

Heidi Grøstad, distriktssjef bank, tlf. 948 34 176
Carl Cederstolpe, distriktssjef forsikring, tlf. 416 80 020
Magnus Torsøe, eiendomsmegler, tlf. 459 74 944
Line Sollie Karlsen, kommunikasjonsrådgiver, line.sollie.karlsen@landkreditt.no
924 91 750

Bilder

Disse treffer du på Landkreditts nye kontor: Carl Cederstolpe, Magnus Torsøe og Heidi Grøstad (foto: Landkreditt)
Disse treffer du på Landkreditts nye kontor: Carl Cederstolpe, Magnus Torsøe og Heidi Grøstad (foto: Landkreditt)
Last ned bilde
Konsernsjef Ole Laurits Lønnum (foto: Bjørn H. Stuedal)
Konsernsjef Ole Laurits Lønnum (foto: Bjørn H. Stuedal)
Last ned bilde

Om Landkreditt

Landkreditt
Karl Johans gate 45
0162 Oslo

23 00 08 00http://www.landkreditt.no

Landkreditt er et solid, mellomstort norsk finanskonsern, som tilbyr de produktene du trenger innen bank, fond, forsikring og eiendomsmegling. Kundene våre befinner seg i både person- og næringslivsmarkedet, hvor landbruk utgjør hovedtyngden.

Følg pressemeldinger fra Landkreditt

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Landkreditt på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Landkreditt

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom