Norsk Folkehjelp

«Kvinner forandrer verden» - 8. mars markering i Norsk Folkehjelp Oslo

Del
Norsk Folkehjelp har et frokostmøte onsdag 8.mars med tema «Politisk engasjement og mobilisering ved krig og kriser».

Maryam Shamari vil snakke om kvinners situasjon i Iran og ukrainske Martha Chumalo om kampen for kvinners frihet i Ukraina. Norske aktivister snakker om kvinnenettverk, og om veien til politisk aktivisme. Maimuna Sey forteller om ukrainske kvinners første møte med Norge.Ordfører i Oslo, Marianne Borgen vil holde innlegg.  

Arrangementet er 8. mars fra kl. 09 til 10 i Norsk Folkehjelps lokaler i Stortorget 10, Oslo. (dørene åpnes kl. 08.30.) Arrangementet sendes også live på Facebook, med mulighet for å se opptaket ved en senere anledning. Arrangementet er åpent for alle.

 https://www.facebook.com/events/1301001170458264

Norsk Folkehjelp jobber for kvinners rettigheter og levekår på tvers av landegrensene. Kvinnelige aktivister både nasjonalt og internasjonal baner vei og inspirerer andre i en tid hvor menneskerettighetene er truet av krig, vold og undertrykkelse.

 For mer informasjon. Ta kontakt med seniorrådgiver Lise Mensner på telefon: 92 25 54 19

lmensner@npaid.org

Kontakter

Bilder

Om Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp
Norsk Folkehjelp
Stortorget 10
0155 Oslo

22 03 77 00http://www.folkehjelp.no

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Vi er en medlemsorganisasjon, og våre strategiske områder er rettferdig fordeling av makt og ressurser og vern om liv og helse. Vi jobber innenfor hovedområdene internasjonalt utviklingssamarbeid, humanitær nedrustning, redningstjeneste og flyktning og integrering. Norsk Folkehjelp har 2200 ansatte i 40 land. 

Følg pressemeldinger fra Norsk Folkehjelp

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Folkehjelp på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Folkehjelp

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom