Kronprinsparets Fond

Kronprinsparet leder gruppearbeidet på Glemmen vgs.

Del

Glemmen videregående skole er først i Østfold med "styrkebasert læring". Onsdag 30.august kl.10.30 kommer Kronprinsparet til skolen for å hjelpe elever å sette seg mål for framtiden.

Kronprinsparet leder undervisningen på Glemmen vgs i Fredrikstad 30.august.
Kronprinsparet leder undervisningen på Glemmen vgs i Fredrikstad 30.august.

Kronprinsparet er varme ambassadører for metoden, som spiller på elevenes styrker i kampen mot frafall. Kronprinsparets Fond støtter UngInvest AIB, som har imponerende resultater på området. UngInvest AIB er et opplæringstilbud i Buskerud fylkeskommune til elever som har falt ut av vanlig videregående opplæring.

Håper flere følger Glemmen

- Vi løfter fram ungdommenes styrker og hjelper dem med å sette seg konkrete mål. Dette har gitt gode resultater hos oss, og vi er glade for Glemmens satsing her i Østfold, sier Ingebjørg Mæland, som leder UngInvest. Østfold har fokus på å redusere frafallet i videregående skole.

Kronprinsparet leder gruppearbeid

Kronprinsparet skal lede et gruppearbeid der både elever, lærere og representanter for fylke og kommune får lage sine veikart for framtiden.

- Kronprinsparet gleder seg til å besøke Glemmen videregående skole og snakke med både unge og voksne, sier daglig leder i Kronprinsparets Fond, Irene Lystrup.

Akkreditering innen tirsdag 29.august kl.12.00 via følgende lenke:

https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=5011980&sid=0eXu48Km2Q

Kontaktpersoner for pressen:

Lars Hovland, seniorrådgiver kommunikasjon, Fylkesmannen i Østfold
Tlf: 69 24 71 36 / Mobil: 901 57 901, E-post: lars.hovland@fylkesmannen.no

Irene Lystrup, daglig leder i Kronprinsparets Fond. Tlf: 412 87 656, E-post: irene@kppfond.no


Kronprinsparets Fond er et annerledes Fond som skal bidra til at ungdom i Norge har et godt liv , at det blir færre som faller «utenfor», at ungdom tar i bruk egne ressurser - og at deres drømmer går i oppfyllelse. Dette gjør vi gjennom tett samarbeid med sosiale entreprenører: Trivselsleder (aktivitet og inkludering), Lærervikaren (undervisningsopplegg for vikartimer), UngInvest AIB (gjennomføring av vgs) og VIBRO (samfunnsengasjert ungdom som jobber for og med ungdom). Kort fortalt handler det om å bringe ungdom tilbake til utdanning og arbeid, samt gi dem alternative mestringsarenaer.

Kontakter

Bilder

Kronprinsparet leder undervisningen på Glemmen vgs i Fredrikstad 30.august.
Kronprinsparet leder undervisningen på Glemmen vgs i Fredrikstad 30.august.
Last ned bilde

Om Kronprinsparets Fond

Kronprinsparets Fond
Kronprinsparets Fond
Madserud allé 34
0274 Oslo

+47 22 04 87 00http://kronprinsparetsfond.no

Kronprinsparets Fond arbeider for å styrke ungdom. Vi støtter læringstilbudet UngInvest AIB, iskremfabrikken Sandwich Brothers og mentorprogrammet Catalysts og driver ungdomsprogrammet Flyt. Våre partnere er DNB, Egmont Fonden, North Star, Sparebankstiftelsen DNB, Stiftelsen DAM, Wilstar og Selvaag. Probonopartnere er Apeland, McKinsey & Company, TRY og Wiersholm.

Følg saker fra Kronprinsparets Fond

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kronprinsparets Fond på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kronprinsparets Fond

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom