Kavli Norge

Korni med comeback i Bodø

Del

Det har gått mer enn et år siden den karakteristiske blå pakken med Korni flatbrød har vært å se i butikk. Fredag 9. september gjorde den endelig sitt etterlengtete comeback – i Bodø.

-Endelig er dagen kommet! Vi får håpe det ikke blir for store trafikale problemer i området rundt OBS! Bodø, sier en blid administrerende direktør i Kavli, Karl Johan Ingvaldsen.

Sårt savnet
Korni flatbrød har vært en del av vår mattradisjon i nesten hundre år og flatbrødtilhengerne har brukt Korni på mange ulike måter. Ingvaldsen har fått hundrevis av mail, brev og ikke minst tilbakemeldinger på Facebook. Det har til og med blitt opprettet en egen støttegruppe for de som ønsket Korni tilbake.

-Tilbakemeldingene kommer fra hele landet, men vi ser at Korni-forbrukerne spesielt i Nord-Norge savner flatbrødet som tilbehør til lokale og tradisjonelle retter.

Derfor er det flott for Kavli å kunne relansere Korni i Bodø hele ti dager før resten av landet.

Håper på tilbakemeldinger
Kavlisjefen legger ikke skjul på at etter store problemer med produksjonen de siste årene er dette en gledens dag. Han er spent på hva Korni-tilhengerne, synes om smaken.

-Vi håper så mange som mulig finner Korni igjen i butikken og at de gir oss en tilbakemelding på hva de synes. Vi har jobbet med å forbedre flatbrødet og personlig synes jeg helt objektivt at det smaker utrolig godt, sier Ingvaldsen til slutt.

Korni er i salg over hele landet fra 19. september.

Kontakter

Bilder

Om Kavli Norge

Kavli Norge
Kavli Norge
Sandbrekkeveien 91
5224 Nesttun

55 10 00 00http://www.kavli.no

Kavli er et næringsmiddelfirma med en lang og stolt historie! Kavlikonsernet er eid av den veldedige stiftelsen Kavlifondet. Overskuddet vårt går til Kavlifondet, som igjen deler ut midler til allmennyttige formål innenfor forskning, kultur og humanitært arbeid.

Virksomheten i Norge består av O. Kavli i Bergen og Q-Meieriene på Jæren og i Gausdal.

Følg saker fra Kavli Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kavli Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kavli Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom