Sony Music Norway

Komplett julekonsert fra Christel Alsos

Del

Fredag 12. november byr Christel Alsos på 14 låter og smakfull julestemning med "I Den Kalde Vinter - Live Oslo Konserthus".

I Den Kalde Vinter artwork
I Den Kalde Vinter artwork

Alle har vi førjulstradisjoner og for mange er julemusikk en del av dem. Julen og førjulen i fjor ble ikke helt som den pleier for de fleste av oss, og da valgte Christel Alsos å slippe en håndfull julemusikk som et slags plaster på såret. Nå blir hele «I Den Kalde Vinter»-innspillingen fra Oslo Konserthus førjulen 2019 tilgjengelig.

«Det var en helt overveldende fin kveld. Det er virkelig en drøm som går i oppfyllelse hver gang jeg får synge i den ærverdige salen. Jeg er så glad akkurat den konserten ble foreviget og jeg håper den bidrar til julestemning og juleglede.»

Første del av «I Den Kalde Vinter» inneholdt, i tillegg til tittelsporet, kjente og kjære julesanger som «Det kimer nå til julefest», «Det hev ei rose sprunge», «Joy To The World», «Hellige natt – O helga natt», «Deilig er jorden» og «Nordnorsk julesalme».  

Nå blir innspillingen komplett ved at «Desember», «Auld Lang Syne», «Mitt hjerte alltid vanker», «Vi tenner våre lykter», «Jul, jul, strålande jul», «I denne søte juletid» og «Silent Night» legges til.

«All reisingen, og det å være borte fra familien, tar på. Spesielt i år, som blir min første jul med en egen, liten familie. Men når jeg står på scenen og blir møtt av varmen fra publikum er det fullstendig verdt det! Da kan julen bare komme, hver dag i hele desember! Jeg håper sangene gir et avbrekk og pusterom, og selvsagt, at folk kommer i julestemning.»

Totalt er dette en samling sanger som betyr noe spesielt for svært mange. For Christel selv har konsertene og låtene blitt essensen av jul. Helst er julen noe å glede seg til, men Christel har en klar tanke om hva julen gjør med oss, hvilket perspektiv den gir.

«I julen stopper vi litt opp og tenker ekstra på familie og venner vi har eller savner. Vi hører julesanger vi sang som barn, eller en salme som minner om mormor. Det er både fint og sårt. Julen er summen av livet i et heftig forstørrelsesglass.»

Fredag 12. november er den komplette versjonen av «I Den Kalde Vinter - Live Oslo Konserthus» med Christel Alsos tilgjengelig for alle som ønsker litt julestemning.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

I Den Kalde Vinter artwork
I Den Kalde Vinter artwork
Last ned bilde
Christel Alsos (c) Fred Johnny
Christel Alsos (c) Fred Johnny
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Adele slipper albumet 3019.11.2021 12:30:00 CET | Pressemelding

30, det nye albumet fra den globale superstjernen Adele er nå ute overalt. Det etterlengtede albumet kommer i kjølvannet av singelen «Easy On Me», som har holdt førsteplassen på den amerikanske hitlisten Billboard Hot 100 siden den ble sluppet for fire uker siden. I Norge har den vært nummer en i tre av fire uker og har allerede streamet til gull. Sporet har slått streaming-, radio- og hitliste-rekorder verden over. Adele hadde også premiere på låtene «I Drink Wine», «Hold On» og «Love Is A Game» via TV-spesialen Adele One Night Only. TV-spesialen ble det mest sette underholdningsprogrammet i USA i år og trakk flere seere enn Oscar-utdelingen. I Norge kan man se det i sin helhet på NRK 1, fredag 26. november klokken 23:15. 30 har blitt utropt av kritikere som Adeles, til dags dato, beste album. Rolling Stone skriver «Adele has never sounded more ferocious» i deres 5-stjerners anmeldelse av platen. Videre forteller de at 30 er det beste Adele-albumet til nå. Variety sier seg enig og bes

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom