NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

Knut Øystein Ekroll er ny leder i NITO Møre og Romsdal

Del

- Det blir spennende med nye utfordringer. Jeg ser fram til å bli ny avdelingsleder i NITO Møre og Romsdal, sier Knut Øystein Ekroll fra Volda.

Knut Øystein Ekroll tar over som avdelingsleder etter Janne Marthe Viddal. Ekroll bor og jobber i Volda kommune. Han vil sette ingeniører og teknologer på dagsorden i Møre og Romsdal.

- Jeg vil fortsette det pågående arbeidet med å tilby tillitsvalgtopplæring og synlighet i bedriftsgruppene, sier han.

Vil satse på de unge

- Det er viktig å satse på de unge som skal utvikle bærekraftig teknologi i framtida. Det er også viktig med gode tilbud til studentmedlemmer og yrkesaktive under 36 år som er i startfasen i sin karriere.

Knut Øystein Ekroll, telefon. 977 73 370

Kontakter

Bilder

Om NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon
NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon
Støperigata 1
0119 Oslo

http://www.nito.no

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med over 88 000 medlemmer. NITO organiserer ingeniører og teknologer med høgskole-/universitetsutdanning eller tilsvarende kompetanse.

Følg saker fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom