Sony Music Norway

Klarer HAYES seg bedre alene?

Del

HAYES har laget låten "Better Off" om å ha det bedre alene, men i virkeligheten gleder han seg mest til landet åpner igjen og vi kan være mer sammen. Låten, med Phia på vokal, er tilgjengelig fra fredag 11. juni.

Better Off artwork
Better Off artwork

Siden sist musikkslipp har Thomas Hayes vært mye hjemme med samboeren. 
Katten Rolf. 
I tillegg har han søkt og kommet inn på filmstudier til høsten.
Konstant kreativt skapende har han alltid vært interessert i det visuelle.
Etter en entusiastisk og intens pandemitrigget periode med pensel og lerret er han tilbake med å fange øyeblikk og motiver med kamera.
Foto og film.
Ja, og så har han naturligvis skrevet og produsert musikk. 

«Det har blitt noen lange dager i studio. Og Better Off ble til etter at TRXD og jeg allerede hadde laget 2-4 demoer og egentlig var ferdige for dagen. Men så snek denne seg bare med, og det gir sykt mye energi så da er man nødt til å go with the flow. Jeg ser ikke på klokka, kjenner ikke at jeg er sulten eller sliten når jeg er i sonen sånn.»

Låtskissen, grovt produsert med beats og melodilinjer ble sendt til Sophia Brenan aka Phia, en up-and-coming britisk låtskriver og artist Thomas liker godt. 

«Det satt nesten 100% fra førsteutkastet hun sendte over. Tematikken og soundet, for ikke å snakke om stemmen hennes. Alt bare funket. Heldigvis fikk jeg henne med til å synge på låta også.»

Musikalsk låter «Better Off» upbeat og organisk.
Thomas tok låten videre med Christian Sol, som også har vært co-produsent på «Fuck This Place Up» og «When It Comes To Love».

«Han har inspirert meg til å gå utenfor min egen komfortsone, kanskje særlig når det gjelder instrumenter. Så her er alt av strengeinstrumenter live med Endre på bass, Sara-Erin på fiolin og Stian på gitar. Jeg føler at det påvirker hele soundet veldig positivt, og speiler det jeg hører inni hodet når jeg skaper musikken. Mulig jeg gjentar meg selv hver gang jeg slipper noe  nytt, men jeg lærer så mye av de fine folka jeg får jobbe med og hver låt er et steg videre som låtskriver og produsent.»

Tekstlig handler «Better Off» om at man har det bedre alene enn i et forhold som skranter, at du må gi slipp på den eller det som holder deg tilbake.
Men i realiteten er det jo endelig sånn at vi så smått kan være sammen igjen.  

«Det er helt utrolig deilig at lockdown her i Oslo er opphevet, vaksinering er i god gang og været er strålende. Det er ikke grenser for hvor mange hakk det løfter humøret!»

Thomas er glad i å være aktiv og utendørs, uavhengig av pandemi og restriksjoner, så hans planer og anbefalinger for sommeren er å se mer av landet.

«Jeg tar ikke sjansen på å kunne reise utenlands enda, men Norge – til og med Oslo – er heldigvis fullt av fantastiske reisemål. I sommer skal jeg sove mye under åpen himmel. Det skal grilles og festes, men jeg kommer til å være helt nerd på å følge regler og anbefalinger. For jeg orker ikke tanken på en ny lockdown.» 
 
For vi er alle sammen «Better Off» om alle fortsetter å ta hensyn og tenke både langsiktig og på felleskapet.
Et fellesskap som snart får være sammen igjen, for vi har det jo ikke egentlig bedre alene!

«Better Off» fra HAYES, og med Phia på vokal, er tilgjengelig fra fredag 11. juni

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Better Off artwork
Better Off artwork
Last ned bilde
HAYES (c) Truls Qvale
HAYES (c) Truls Qvale
Last ned bilde
HAYES (c) Truls Qvale
HAYES (c) Truls Qvale
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom