Sony Music Norway

KingSkurkOne slipper «Ba slappa»

Del

KingSkurkOne lader opp til albumslipp med bouncy «Ba slappa».

Tekstforfatter, rapper og sanger KingSkurkOne sparket i gang året med «Trapboi», første låt ut fra hans kommende album. I februar fulgte han opp med «Hasjkrisen» med Oslorapperen Siyabång og i mars med  «Tusen Ganger» feat. Larsiveli. Nå lader han opp til albumslipp med «Ba slappa», produsert av Erlend Lyngskvam.

«Ba slappa» er en veldig bouncy låt produsert av Kvam» - KingSkurkOne 

KingSkurkOne satt farge på hovedstaden lenge før han entret den norske rapscenen på tampen av 2015. Og med spraykanner byttet ut med en helt unik flow og fortellerstemme har han fortsatt med å sette sitt tydelige avtrykk. De fleste kjenner kanskje KingSkurkOne fra den kommersielle monsterhiten Bængshot (2017) eller platina-sertifiserte Lil Homie (2018), men det som kjennetegner ham best er hans distinkte rappestil og en helt enorm produktivitet og allsidighet. 

«Ba slappa» er ute 7. mai. 

_____

KingSkurkOne er tett på undergrunnen, men komfortabel med at han er en av en håndfull norske rappere med mainstream suksess; sertifiserte hits, fete festivalgigs og fulle hus på spillesteder som for eksempel Rockefeller i Oslo og Samfunnet i Trondheim. 

Som tekstforfatter skriver han om egne erfaringer, livet han lever og har levd, og det som er ekte og nært. Han leker med språket. Noen tekster har seriøse budskap og andre er klassisk rap-shit med en leveranse som alltid er on point. Hans unike flow og sound er etterlignet av mange, men mestret av få. Skurk er en original som har satt sitt preg på sjangeren i Norge, og som KingSkurkOne lager han musikk som fenger, fengsler og fanger. 

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom