GK Gruppen

Kim R. Lisø blir ny konsernsjef i GK Gruppen

Del

Konsernstyret i GK Gruppen har tilsatt Kim R. Lisø (49) som ny konsernsjef i GK. Han etterfølger Jon Valen-Sendstad, som går av med pensjon. Lisø tiltrer stillingen 1. januar 2019.

- Jeg er svært glad for at Kim R. Lisø har påtatt seg rollen som ny konsernsjef. Lisø er en tydelig og kompetent leder og lagspiller med et sterkt kunde-, miljø- og lønnsomhetsfokus. Han er en verdsatt leder i selskapet, har et solid verdigrunnlag, og jeg er trygg på at han vil bidra til å løfte oss videre, sier eier og styreleder John-Erik Karlsen.

Lisø er utdannet sivilingeniør fra Narvik innen integrert bygningsteknologi og har doktorgrad i bygnings- og materialteknologi fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) med effekter av klimaendringer på det bygde miljø som tema. Han har lang erfaring med å lede høykompetente fagmiljøer innen forskning, entreprenørvirksomhet og rådgivning. Tidligere har han blant annet jobbet i Forsvarsbygg, SINTEF, Skanska og COWI, og har også vært professor II innen klimatilpasning av bygninger ved NTNU i Trondheim. Lisø kommer fra stilling som administrerende direktør i GK Inneklima i Norge.

- GK er et selskap med en sterk posisjon i det skandinaviske markedet, takket være fantastiske medarbeidere og flotte prosjekter. Vi skal ytterligere styrke vår konkurransekraft og vekst gjennom bærekraftige, innovative og energieffektive produkter, løsninger og tjenester. Jeg gleder meg virkelig til å få være med på den videre utviklingen av lønnsom vekst i et selskap som leverer smarte løsninger for et bedre miljø, sier Lisø.

Lisø tiltrer som ny konsernsjef den 1. januar 2019, når Jon Valen-Sendstad går av med pensjon etter 16 år som toppsjef i selskapet. Under Valen-Sendstads ledelse har selskapet seksdoblet omsetningen, og lagt et solid grunnlag for videre vekst og utvikling i hele Skandinavia.

Nøkkelord

Bilder

Lenker

Om GK Gruppen

GK Gruppen
GK Gruppen
Ryenstubben 12
0679 Oslo

22 97 47 00http://www.gk.no

GK Gruppen
GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner, og leverer smarte løsninger innen energi, ventilasjon, elektro, rør, byggautomasjon, kulde og sikkerhet.

Inneklima og komplette tekniske installasjoner i nye og eksisterende bygg er GKs kjernevirksomhet. Som prosjektutvikler, entreprenør og servicepartner leverer vi tekniske installasjoner som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere, i hele byggets livssyklus. I tillegg har vi GK Sikkerhet som leverer innovative og framtidsrettede løsninger for sikring av mennesker og eiendom i alle typer nærings- og formålsbygg.

Selskapet har siden etableringen i 1964 hatt en dynamisk vekst - til dagens over 3 400 ansatte og en årlig omsetning på mer enn 6 milliarder NOK. Vi er til stede lokalt i hele Skandinavia, med 52 kontorer i Norge, 24 kontorer i Sverige og 8 kontorer i Danmark.

Konsernledelsen i GK Gruppen og den norske virksomheten har hovedkontor i Miljøhuset på Ryen i Oslo. Den svenske virksomheten ledes fra Stockholm, mens hovedkontoret i Danmark er lokalisert i Odense.

Se www.gk.no / www.gk.se / www.gk.dk

Følg saker fra GK Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra GK Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra GK Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom