Norges idrettsforbund

KIF Snowboard vant 50.000 kroner

Del

Kongsberg IF Snowboard er vinner av Norsk Tippings Ungdomspris og mottar 50.000 kroner som skal gå til Prosjekt Ungdomsløftet.

Norsk Tippings Ungdomspris deles ut til idrettslag som gjør noe ekstra for ungdommene i lokalsamfunnet, og KIF Snowboard er hovedvinner i uke 27.

Snowboard-klubben fra Kongsberg skal bruke pengene på Prosjekt Ungdomsløftet – som skal tilrettelegge for at ungdommen velger å være med som aktive utøvere i klubben lengst mulig. Sammen med ungdommen selv har styret i klubben laget en liste med aktiviteter som kan styrke fellesskapet i gruppen og hindre frafall.

Kontaktperson: Mona Gran Sukke, tlf. 991 62 998

Les mer om Norsk Tippings Ungdomspris her. 

Bilder

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom