Norges idrettsforbund

KIF Snowboard vant 50.000 kroner

Del

Kongsberg IF Snowboard er vinner av Norsk Tippings Ungdomspris og mottar 50.000 kroner som skal gå til Prosjekt Ungdomsløftet.

Norsk Tippings Ungdomspris deles ut til idrettslag som gjør noe ekstra for ungdommene i lokalsamfunnet, og KIF Snowboard er hovedvinner i uke 27.

Snowboard-klubben fra Kongsberg skal bruke pengene på Prosjekt Ungdomsløftet – som skal tilrettelegge for at ungdommen velger å være med som aktive utøvere i klubben lengst mulig. Sammen med ungdommen selv har styret i klubben laget en liste med aktiviteter som kan styrke fellesskapet i gruppen og hindre frafall.

Kontaktperson: Mona Gran Sukke, tlf. 991 62 998

Les mer om Norsk Tippings Ungdomspris her. 

Bilder

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

Idrettsforbundet jobber videre for full gjenåpning av norsk idrett30.6.2020 12:58:29 CESTPressemelding

Store deler av norsk idrett er nå gjenåpnet. Dette gjelder all idrett for barn og ungdom hvor man kan trene normalt og gjennomføre lokale og regionale konkurranser fra 1. august. Toppidretten har fått grønt lys for trening og konkurranser så snart smittevernsprotokollene er på plass innen de ulike idrettene. I tillegg er trening og konkurranser tillatt for alle idretter – også for de over 19 år, som ikke medfører nærkontakt.

En annerledes Idrettsgalla 202122.6.2020 14:30:46 CESTPressemelding

Det blir idrettsgalla på NRK 9. januar 2021, men i en annerledes form enn seerne er vant til. Konkurransegrunnlaget i 2020, som følge av koronasituasjonen, gjør at de fleste klassene vil mangle prestasjonsgrunnlag som kvalifiserer for juryering. I den uvissheten som råder, vil det også kunne bli betydelige forskjeller i konkurransegrunnlaget for de ulike idrettene. Styret for idrettsgallaen har derfor besluttet at den store jubileumsgallaen, som skulle vært avholdt i Trondheim 9. januar, i sin helhet er flyttet til 8. januar 2022.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom