Kia Norge

Kia teaser ny elektrisk og stor SUV

Del

Den nye konseptbilen har fått navnet EV9 og viser hvordan Kia planlegger å være en viktig tilbyder av bærekraftig mobilitet i fremtiden.

Det er de første offisielle konsept- bildene som i dag ble vist under et arrangement i Seoul i Sør-Korea. Bilen omtales som et konsept med et modig ytre design og et pionerende arbeid med design av elektriske biler. Bilder av interiøret viser et det siste innen teknologi og en adaptiv og smart interiørløsning.

Bildene viser også et tidsriktig og lyst interiør. I det konseptuelle interiøret er det i tillegg lagt stort fokus på at dette skal være et fleksibelt og adaptivt interiør for de som er om bord. Kia utfordrer også det tradisjonelle rattet vi er vant til å se i dagens biler. Kia viser også et imponerende ultra bredt og interaktivt display som preger også interiøret i bilen.

- Dette er et veldig spennende konsept som vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med. Det viser veldig tydelig at Kia våger å satse og virkelig står bak sitt nye slagord – Movement that inspires, sier kommunikasjonssjef for Kia i Norge, Christian Lagaard

Konseptet vil vises i sin helhet under AutoMobility LA som starter neste uke. Datoen er lagt til 17. november. Bilen skal bygges på den nye E-GMP plattformen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Kia Norge

Kia Norge
Kia Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

679 26 000https://www.kia.com/no/

Kia Bil Norge er hovedimportør av Kia til Norge, og gjennom nær 70 forhandlere markedsføres Kia over hele landet. Kia Bil Norge er en del av Bertel O. Steen, som er et av Norges største service- og handelsselskap. Den første Kia ble importert av Kia Bil Norge i november 1994, og tilsammen ruller det ca 30.000 Kia på norske veier. Service og ettermarked ivaretas av et kompetent og serviceinnstilt forhandlernett.

Kia er et globalt merke med en visjon å skape bærekraftige mobilitetsløsninger for forbrukere og samfunn over hele verden. Kia ble grunnlagt i 1944 og har levert mobilitetsløsninger i 75 år. Med mer enn 52.000 ansatte over hele verden, tilstedeværelse i mer enn 190 markeder og produksjonsanlegg i seks land, selger Kia i dag rundt 3 millioner biler.

Bedriftens slagord, ‘Movement that inspires’, gjenspeiler Kias forpliktelse til å inspirere kunder med sine produkter og tjenester.

Følg pressemeldinger fra Kia Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kia Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kia Norge

Flere bilder og mer informasjon: Kias helelektriske konsept-SUV, Kia Concept EV9, på AutoMobility LA18.11.2021 07:30:00 CET | Pressemelding

- Etter lanseringen av EV6 setter Kia Concept EV9 tonen for neste modell i Kias elbilsatsing - Den helelektriske konsept-SUV-en følger opp Kias visjon om å bli en «leverandør av bærekraftige mobilitetsløsninger» - Den dristige, kantete utvendige designen til Concept EV9 er basert på Kias nye designfilosofi, «Opposites United» - Den innvendige designen henter inspirasjon fra vannelementet i «Opposites United» og bringer omgivelsene inn i kupeen EV6 høstet mye ros internasjonalt da den ble lansert. På bilutstillingen AutoMobility LA var det den helelektriske konsept-SUV-en Kia Concept EV9 som stakk av med oppmerksomheten. Concept EV9 gir en tydelig pekepinn på hvordan den neste elbilmodellen fra Kia vil se ut. Konseptbilen er et godt eksempel på hvorfor merket er blitt ledende på utvikling av attraktive, teknisk avanserte nullutslippsbiler. I likhet med EV6 er Concept EV9 bygd på Kias avanserte modulbaserte elbilplattform (E-GMP). Concept EV9 følger opp selskapets visjon om å bli en leve

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom