Kia Bil Norge AS

Kia e-Soul får mulighet for tilhengerfeste.

Del

e-Soul er Kias mest solgte bil i Norge hittil i år, og står for 75% av salget sammen med Kia e-Niro. «Vi har god tilgang på biler, og er nå ferdig med reservasjonslistene både på e-Soul og e-Niro», sier Irene Solstad, Adm. Direktør for Kia i Bertel O. Steen.

Kia e-Soul med den store batteripakken vil få mulighet for tilhengerfeste fra august.
Kia e-Soul med den store batteripakken vil få mulighet for tilhengerfeste fra august.

Kombinasjonen lang rekkevidde og mye utstyr til en konkurransedyktig pris har gjort e-Soul svært attraktiv. Fra august vil det også bli mulig å få tilhengerfeste på e-Soul. Dette gjelder biler med den store batteripakken på 64 kWt, og godkjent tilhengervekt vil være 300 kg.

«Vi er glade for at vi nå kan tilby elbil med tilhengerfeste. I blant har man behov for å kunne frakte med seg ulike ting som hageavfall, møbler eller en vaskemaskin, og dette vil gjøre e-Soul enda mer brukervennlig», sier Irene Solstad.Kia e-Soul
Nye Kia e-Soul ble lansert i mars i fjor, og er en ikonisk bil for Kia. Forrige generasjon Soul Electric ble lansert i 2014, og den er det solgt over 15.000 eksemplarer av i Norge.

e-Soul kan leveres med batteripakker på 39,2 kWt med inntil 276 km rekkevidde og 64 kWt batteri med inntil 452 km rekkevidde. Fra august vil e-Soul også være tilgjengelig med 11 kW 3-fas innebygd lader på versjonen med den største batteripakken.

Tidligere i år ble e-Soul kåret som vinner i den prestisjefulle konkurransen “World Car of the Year” i kategorien “World Urban Car of the Year». Men e-Soul egner seg som mer enn bybil;
i NAFs store elbiltest i juni gikk e-Soul hele 520 km og var blant bilene med lengst rekkevidde.Flere nye elbiler
Kia lanserte tidligere i år "Plan S", en strategi på elektrifisering og mobilitetstjenester, samt tilkobling og autonomi. Kia vil ta en ledende posisjon i fremtidens bilindustri, og skisserer et skifte fra kjøretøy med forbrenningsmotor til elbiler og elektrifisering.

Innen 2025 vil Kia lansere totalt 11 elbiler globalt i ulike segmenter som personbiler, SUVer og flerbruksbiler. Den første bilen på en ny og dedikert elbilplattform lanseres neste år. Det blir en crossover med rekkevidde på over 500 kilometer, og hurtiglading vil kunne gjøres unna på 20 min.

Alle nye modeller som lanseres vil ha minimum en variasjon av elektrifisert drivlinje; mild-hybrid, hybrid, plug-in hybrid eller helt elektrisk.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Kia e-Soul med den store batteripakken vil få mulighet for tilhengerfeste fra august.
Kia e-Soul med den store batteripakken vil få mulighet for tilhengerfeste fra august.
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Kia Bil Norge AS

Kia Bil Norge AS
Kia Bil Norge AS
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

679 26 000https://www.kia.com/no/

Kia Bil Norge AS er hovedimportør av Kia til Norge, og gjennom 63 forhandlere markedsføres Kia over hele landet. Kia Bil Norge AS er en del av Bertel O. Steen konsernet, som er et av Norges største service- og handelsselskap. Den første Kia ble importert av Kia Bil Norge AS i november 1994, og tilsammen ruller det ca 30.000 Kia på norske veier. Service og ettermarked ivaretas av et kompetent og serviceinnstilt forhandlernett.

Kia har hatt en utrolig utvikling på det norske markedet, og har nær doblet salget hvert år de siste fem årene. Kia opplever stor fremgang på alle markeder, og styrker sin posisjon som en av verdens raskest voksende bilprodusenter. Årsaken til fremgangen er offensiv produktutvikling, fokus på design, uslåelig garanti på 7 år, og produkter med høy kvalitet og riktig pris!

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 10 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 51,000 ansatte.

Følg saker fra Kia Bil Norge AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kia Bil Norge AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kia Bil Norge AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom