Kia Norge

Kia e-Soul får mulighet for tilhengerfeste.

Del

e-Soul er Kias mest solgte bil i Norge hittil i år, og står for 75% av salget sammen med Kia e-Niro. «Vi har god tilgang på biler, og er nå ferdig med reservasjonslistene både på e-Soul og e-Niro», sier Irene Solstad, Adm. Direktør for Kia i Bertel O. Steen.

Kia e-Soul med den store batteripakken vil få mulighet for tilhengerfeste fra august.
Kia e-Soul med den store batteripakken vil få mulighet for tilhengerfeste fra august.

Kombinasjonen lang rekkevidde og mye utstyr til en konkurransedyktig pris har gjort e-Soul svært attraktiv. Fra august vil det også bli mulig å få tilhengerfeste på e-Soul. Dette gjelder biler med den store batteripakken på 64 kWt, og godkjent tilhengervekt vil være 300 kg.

«Vi er glade for at vi nå kan tilby elbil med tilhengerfeste. I blant har man behov for å kunne frakte med seg ulike ting som hageavfall, møbler eller en vaskemaskin, og dette vil gjøre e-Soul enda mer brukervennlig», sier Irene Solstad.Kia e-Soul
Nye Kia e-Soul ble lansert i mars i fjor, og er en ikonisk bil for Kia. Forrige generasjon Soul Electric ble lansert i 2014, og den er det solgt over 15.000 eksemplarer av i Norge.

e-Soul kan leveres med batteripakker på 39,2 kWt med inntil 276 km rekkevidde og 64 kWt batteri med inntil 452 km rekkevidde. Fra august vil e-Soul også være tilgjengelig med 11 kW 3-fas innebygd lader på versjonen med den største batteripakken.

Tidligere i år ble e-Soul kåret som vinner i den prestisjefulle konkurransen “World Car of the Year” i kategorien “World Urban Car of the Year». Men e-Soul egner seg som mer enn bybil;
i NAFs store elbiltest i juni gikk e-Soul hele 520 km og var blant bilene med lengst rekkevidde.Flere nye elbiler
Kia lanserte tidligere i år "Plan S", en strategi på elektrifisering og mobilitetstjenester, samt tilkobling og autonomi. Kia vil ta en ledende posisjon i fremtidens bilindustri, og skisserer et skifte fra kjøretøy med forbrenningsmotor til elbiler og elektrifisering.

Innen 2025 vil Kia lansere totalt 11 elbiler globalt i ulike segmenter som personbiler, SUVer og flerbruksbiler. Den første bilen på en ny og dedikert elbilplattform lanseres neste år. Det blir en crossover med rekkevidde på over 500 kilometer, og hurtiglading vil kunne gjøres unna på 20 min.

Alle nye modeller som lanseres vil ha minimum en variasjon av elektrifisert drivlinje; mild-hybrid, hybrid, plug-in hybrid eller helt elektrisk.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Kia e-Soul med den store batteripakken vil få mulighet for tilhengerfeste fra august.
Kia e-Soul med den store batteripakken vil få mulighet for tilhengerfeste fra august.
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Kia Norge

Kia Norge
Kia Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

679 26 000https://www.kia.com/no/

Kia Bil Norge er hovedimportør av Kia til Norge, og gjennom nær 70 forhandlere markedsføres Kia over hele landet. Kia Bil Norge er en del av Bertel O. Steen, som er et av Norges største service- og handelsselskap. Den første Kia ble importert av Kia Bil Norge i november 1994, og tilsammen ruller det ca 30.000 Kia på norske veier. Service og ettermarked ivaretas av et kompetent og serviceinnstilt forhandlernett.

Kia er et globalt merke med en visjon å skape bærekraftige mobilitetsløsninger for forbrukere og samfunn over hele verden. Kia ble grunnlagt i 1944 og har levert mobilitetsløsninger i 75 år. Med mer enn 52.000 ansatte over hele verden, tilstedeværelse i mer enn 190 markeder og produksjonsanlegg i seks land, selger Kia i dag rundt 3 millioner biler.

Bedriftens slagord, ‘Movement that inspires’, gjenspeiler Kias forpliktelse til å inspirere kunder med sine produkter og tjenester.

Følg pressemeldinger fra Kia Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kia Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kia Norge

Flere bilder og mer informasjon: Kias helelektriske konsept-SUV, Kia Concept EV9, på AutoMobility LA18.11.2021 07:30:00 CET | Pressemelding

- Etter lanseringen av EV6 setter Kia Concept EV9 tonen for neste modell i Kias elbilsatsing - Den helelektriske konsept-SUV-en følger opp Kias visjon om å bli en «leverandør av bærekraftige mobilitetsløsninger» - Den dristige, kantete utvendige designen til Concept EV9 er basert på Kias nye designfilosofi, «Opposites United» - Den innvendige designen henter inspirasjon fra vannelementet i «Opposites United» og bringer omgivelsene inn i kupeen EV6 høstet mye ros internasjonalt da den ble lansert. På bilutstillingen AutoMobility LA var det den helelektriske konsept-SUV-en Kia Concept EV9 som stakk av med oppmerksomheten. Concept EV9 gir en tydelig pekepinn på hvordan den neste elbilmodellen fra Kia vil se ut. Konseptbilen er et godt eksempel på hvorfor merket er blitt ledende på utvikling av attraktive, teknisk avanserte nullutslippsbiler. I likhet med EV6 er Concept EV9 bygd på Kias avanserte modulbaserte elbilplattform (E-GMP). Concept EV9 følger opp selskapets visjon om å bli en leve

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom