Kia Bil Norge AS

Kia e-Niro får tilhengerfeste.

Del

Kia e-Niro har vært en av Kias mest solgte bil i Norge i år, og kombinasjonen lang rekkevidde, god plass og mye utstyr gjør den til en super familiebil. 2021 modell e-Niro vil få mulighet for tilhengerfeste med godkjent tilhengervekt på 300 kg.

Den populære crossoveren e-Niro vil nå også få mulighet for tilhengerfeste.
Den populære crossoveren e-Niro vil nå også få mulighet for tilhengerfeste.

«Det er gledelig at e-Niro nå godkjennes med tilhengerfeste på lik linje med vår andre elbil, e-Soul. e-Niro har bra bagasjerom, godkjent taklast på 100 kg, samt rekkevidde på inntil 455 km. Mulighet for tilhengerfeste vil gjøre den enda mer aktuell for det norske markedet», sier Irene Solstad, Adm. Direktør for Kia i Bertel O. Steen.


Populær familiebil
Kia e-Niro ble lansert i desember 2018, og flere tusen kunder satte seg opp på reservasjonsliste. I løpet av juni 2020 hadde alle på reservasjonslisten fått tilbud om å skrive kontrakt, og bilen kan nå bestilles på "vanlig" måte hos forhandler.

«Vi har god tilgang på biler, og kan levere bil i løpet av en til fire måneder. 2021-modellene som får mulighet for tilhengerfeste vil være tilgjengelig i Norge mot slutten av året», sier Irene Solstad.

Kia e-Niro leveres i Norge med en batteripakke 64 kWt med en rekkevidde på inntil 455 km. Kunder kan velge mellom to utstyrsnivåer, og bilen er godt utstyrt allerede fra innstegsmodell. 2021 modell e-Niro vil også få mulighet for 11 kW 3-fas innebygd lader.

I Elbilforeningens undersøkelse "Elbilisten 2020" ble e-Niro kåret til bilen eierne er mest fornøyd med.


Ny strategi på elektrifisering
Kia lanserte tidligere i år "Plan S", en strategi på elektrifisering og mobilitetstjenester, samt tilkobling og autonomi. Kia vil ta en ledende posisjon i fremtidens bilindustri, og skisserer et skifte fra kjøretøy med forbrenningsmotor til elbiler og elektrifisering.

Den første bilen på en ny og dedikert elbilplattform lanseres neste år. Det blir en crossover med rekkevidde på over 500 kilometer, og hurtiglading vil kunne gjøres unna på 20 min. 

Innen 2025 vil Kia lansere totalt 11 elbiler globalt i ulike segmenter som personbiler, SUVer og flerbruksbiler. Alle nye modeller som lanseres vil ha minimum en variasjon av elektrifisert drivlinje; mild-hybrid, hybrid, plug-in hybrid eller helt elektrisk.

Kontakter

Bilder

Den populære crossoveren e-Niro vil nå også få mulighet for tilhengerfeste.
Den populære crossoveren e-Niro vil nå også få mulighet for tilhengerfeste.
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Kia Bil Norge AS

Kia Bil Norge AS
Kia Bil Norge AS
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

679 26 000https://www.kia.com/no/

Kia Bil Norge AS er hovedimportør av Kia til Norge, og gjennom 63 forhandlere markedsføres Kia over hele landet. Kia Bil Norge AS er en del av Bertel O. Steen konsernet, som er et av Norges største service- og handelsselskap. Den første Kia ble importert av Kia Bil Norge AS i november 1994, og tilsammen ruller det ca 30.000 Kia på norske veier. Service og ettermarked ivaretas av et kompetent og serviceinnstilt forhandlernett.

Kia har hatt en utrolig utvikling på det norske markedet, og har nær doblet salget hvert år de siste fem årene. Kia opplever stor fremgang på alle markeder, og styrker sin posisjon som en av verdens raskest voksende bilprodusenter. Årsaken til fremgangen er offensiv produktutvikling, fokus på design, uslåelig garanti på 7 år, og produkter med høy kvalitet og riktig pris!

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 10 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 51,000 ansatte.

Følg saker fra Kia Bil Norge AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kia Bil Norge AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kia Bil Norge AS

Kia får plattformen NVIDIA DRIVE i alle fremtidige modeller.10.11.2020 08:42:10 CETPressemelding

Hyundai Motor Group og NVIDIA kunngjorde i dag innføringen av NVIDIA DRIVE-plattformen for nettbaserte tjenester i alle nye modeller fra Kia, Hyundai og Genesis fra 2022. Med den energieffektive og kraftige NVIDIA DRIVE-plattformen vil kundene få kontinuerlig forbedrede brukeropplevelser, og dra nytte av programvaredefinerte systemer med mange funksjoner og kunstig intelligens som kan oppdateres i hele bilens levetid.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom