Kia Norge

Kia e-Niro får tilhengerfeste.

Del

Kia e-Niro har vært en av Kias mest solgte bil i Norge i år, og kombinasjonen lang rekkevidde, god plass og mye utstyr gjør den til en super familiebil. 2021 modell e-Niro vil få mulighet for tilhengerfeste med godkjent tilhengervekt på 300 kg.

Den populære crossoveren e-Niro vil nå også få mulighet for tilhengerfeste.
Den populære crossoveren e-Niro vil nå også få mulighet for tilhengerfeste.

«Det er gledelig at e-Niro nå godkjennes med tilhengerfeste på lik linje med vår andre elbil, e-Soul. e-Niro har bra bagasjerom, godkjent taklast på 100 kg, samt rekkevidde på inntil 455 km. Mulighet for tilhengerfeste vil gjøre den enda mer aktuell for det norske markedet», sier Irene Solstad, Adm. Direktør for Kia i Bertel O. Steen.


Populær familiebil
Kia e-Niro ble lansert i desember 2018, og flere tusen kunder satte seg opp på reservasjonsliste. I løpet av juni 2020 hadde alle på reservasjonslisten fått tilbud om å skrive kontrakt, og bilen kan nå bestilles på "vanlig" måte hos forhandler.

«Vi har god tilgang på biler, og kan levere bil i løpet av en til fire måneder. 2021-modellene som får mulighet for tilhengerfeste vil være tilgjengelig i Norge mot slutten av året», sier Irene Solstad.

Kia e-Niro leveres i Norge med en batteripakke 64 kWt med en rekkevidde på inntil 455 km. Kunder kan velge mellom to utstyrsnivåer, og bilen er godt utstyrt allerede fra innstegsmodell. 2021 modell e-Niro vil også få mulighet for 11 kW 3-fas innebygd lader.

I Elbilforeningens undersøkelse "Elbilisten 2020" ble e-Niro kåret til bilen eierne er mest fornøyd med.


Ny strategi på elektrifisering
Kia lanserte tidligere i år "Plan S", en strategi på elektrifisering og mobilitetstjenester, samt tilkobling og autonomi. Kia vil ta en ledende posisjon i fremtidens bilindustri, og skisserer et skifte fra kjøretøy med forbrenningsmotor til elbiler og elektrifisering.

Den første bilen på en ny og dedikert elbilplattform lanseres neste år. Det blir en crossover med rekkevidde på over 500 kilometer, og hurtiglading vil kunne gjøres unna på 20 min. 

Innen 2025 vil Kia lansere totalt 11 elbiler globalt i ulike segmenter som personbiler, SUVer og flerbruksbiler. Alle nye modeller som lanseres vil ha minimum en variasjon av elektrifisert drivlinje; mild-hybrid, hybrid, plug-in hybrid eller helt elektrisk.

Kontakter

Bilder

Den populære crossoveren e-Niro vil nå også få mulighet for tilhengerfeste.
Den populære crossoveren e-Niro vil nå også få mulighet for tilhengerfeste.
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Kia Norge

Kia Norge
Kia Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

679 26 000https://www.kia.com/no/

Kia Bil Norge er hovedimportør av Kia til Norge, og gjennom nær 70 forhandlere markedsføres Kia over hele landet. Kia Bil Norge er en del av Bertel O. Steen, som er et av Norges største service- og handelsselskap. Den første Kia ble importert av Kia Bil Norge i november 1994, og tilsammen ruller det ca 30.000 Kia på norske veier. Service og ettermarked ivaretas av et kompetent og serviceinnstilt forhandlernett.

Kia er et globalt merke med en visjon å skape bærekraftige mobilitetsløsninger for forbrukere og samfunn over hele verden. Kia ble grunnlagt i 1944 og har levert mobilitetsløsninger i 75 år. Med mer enn 52.000 ansatte over hele verden, tilstedeværelse i mer enn 190 markeder og produksjonsanlegg i seks land, selger Kia i dag rundt 3 millioner biler.

Bedriftens slagord, ‘Movement that inspires’, gjenspeiler Kias forpliktelse til å inspirere kunder med sine produkter og tjenester.

Følg pressemeldinger fra Kia Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kia Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kia Norge

Kia Sorento vinner Red Dot og iF design award.16.4.2021 13:04:10 CEST | Pressemelding

Nye Kia Sorento hedres for sin design, og vinner både Red Dot Award og iF Award, to meget prestisjefulle designkonkurranser. «Sorento Plug-in Hybrid er nå i butikk hos mange av våre forhandlere, og vi får gode tilbakemeldinger både på pris, kjøreegenskaper og utstyrsnivå», sier Irene Solstad, konserndirektør for Kia i Bertel O. Steen. «Det at Sorento vinner to av de viktigeste designkonkurransene er veldig gøy.» Med de siste utmerkelsene i Red Dot og iF awards, fortsetter Kias suksess i de to konkurransene. Kia Soul var første bil fra et koreansk merke til å motta Red Dot i 2009, og siden har totalt 26 Kia modeller blitt hedret med den prestisjefulle prisen. I iF Award, som Kia mottok for første gang i 2010, har det blitt 21 priser inkludert nye Sorento. Prisdryss Like etter lanseringen i fjor høst vant Sorento ‘All-Wheel Drive Car of the Year 2020’ en pris som deles ut av Auto Bild Allrad. Senere ble den også tildelt den gjeveste tyske prisen "Golden Steering Wheel 2020" i klassen sto

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom