Kasakhstans Ambassade i Norge

KASAKHSTAN JAKTER NORSKE INVESTORER

Del

På et webinar 3. desember henvender Kasakhstan seg direkte til norske og nordiske investeringsmiljøer. På den digitale investeringsforumet vil toppfolk fra kasakhstanske myndigheter presentere mulighetene innen landbruk, energi, infrastruktur, digital økonomi, finansielle tjenester og andre sektorer.

Nurly Tau Business District i Almaty (Bildekilde: Kasakhstans utenriksdepartement)
Nurly Tau Business District i Almaty (Bildekilde: Kasakhstans utenriksdepartement)

I løpet av de siste årene har den unge nasjonen mellom Russland og Kina opplevd stadig større interesse fra vestlig næringsliv og finansielle miljøer som ser etter investeringsmuligheter i Sentral-Asia. Landet har etter hvert gjort mye for å legge til rette for internasjonal virksomhet og investeringer.

Siden Sovjetsamveldet ble oppløst og Kasakhstan ble uavhengig har landet opplevd stor økonomisk og sosial framgang, og man har tiltrukket seg over 330 milliarder dollar i utenlandske investeringer fra mer enn 120 land. Kasakhstan er nå et knutepunkt mellom øst og vest og har satt seg ambisiøse vekstmål. På det digitale forumet forum vil representanter fra kasakhiske myndighetene presentere landet og ulike investeringsmuligheter for potensielle investorer fra Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Forumet er organisert av Kasakhstans utenriksdepartement og det statlige utviklingsselskapet "Kazakh Invest" som tilrettelegger for investorer fra utlandet. I Norge støttes arrangementet av Oslo handelskammer. Programmet for samlingen er lagt ut her og eventuelle spørsmål kan også rettes til Azat Matenov, første sekretær for ambassaden i Kasakhstan i Oslo (a.matenov@mfa.kz). Den digitale plattformens lenke vil bli sendt til de som registrerer seg for deltakelse.

Registrering - https://bit.ly/331i2ta

Bilder

Nurly Tau Business District i Almaty (Bildekilde: Kasakhstans utenriksdepartement)
Nurly Tau Business District i Almaty (Bildekilde: Kasakhstans utenriksdepartement)
Last ned bilde

Om Kasakhstans Ambassade i Norge

Kasakhstans Ambassade i Norge
Kasakhstans Ambassade i Norge
Nedre Vollgate 3
0158 Oslo

http://mfa.gov.kz/en/oslo

Følg pressemeldinger fra Kasakhstans Ambassade i Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kasakhstans Ambassade i Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kasakhstans Ambassade i Norge

Seminar-suksess om mangfold og nasjonsbygging1.6.2021 19:32:43 CEST | Pressemelding

2021 markerer 30-årsjubileet for opprettelsen av Kasakhstan som uavhengig stat etter Sovjetunionens fall. Siden den gang har Kasakhstan tatt store steg for å modernisere landet sosialt, kulturelt og økonomisk. Som et ledd i markeringen skal Kasakhstan ha en rekke arrangementer i Norge. Det første arrangementet ble avholdt digitalt i forrige uke. Seminaret hadde etnisk mangfold og nasjonsbygging som tema, og ble en stor suksess.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom