Rambøll

Kartlegging for Bufdir: kommunenes arbeid mot rasisme og diskriminering på grunn av etnisitet og religion.

Del

I dag er det FN-dagen mot rasisme. Hvordan kan vi arbeide for å forebygge og bekjempe diskriminering og rasisme på grunn av etnisitet og religion? Rambøll har på oppdrag for Bufdir gjennomført en kartlegging om arbeidet som gjøres i kommunene for å forebygge og bekjempe diskriminering og rasisme på grunn av etnisitet og religion.

Rambøll har på oppdrag for Bufdir gjennomført en kartlegging om arbeidet som gjøres i kommunene for å forebygge og bekjempe diskriminering og rasisme på grunn av etnisitet og religion. Rapporten kan du lese her: https://lnkd.in/dGdjsx4H

Rambøll har gleden av å presentere resultatene av kartleggingen på Bufdirs konferanse 21. mars på Vega Scene i Oslo, i forbindelse med FN-dagen mot rasisme. Seniorkonsulent og sosiolog Carina Riborg Holter presenterer resultatene fra Rambøll.

Andre deltakere er blant annet Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen, direktør i Bufdir Mari Trommald, Likestillings- og diskrimineringsombud Bjørn Erik Thon, direktør Norges institusjon for menneskerettigheter Adele Matheson Mestad.

Følg lenken her for å delta fysisk:
https://lnkd.in/d5xJ26GA

eller se live-sending eller opptak av arrangementet: https://lnkd.in/dB9HwhZy

Bilder

Om Rambøll

Rambøll
Rambøll
Harbitzalléen 5
0275 OSLO

22 51 80 00http://www.ramboll.no

Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver innen bygg, transport, vann, miljø, energi og ledelseskonsultering. I Norge har vi 13 kontorer med om lag 1700 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Arkitektfirmaet Henning Larsen er en del av Rambøll Gruppen, og er et studio for arkitektur, landskap, urbanisme og interiør, grafikk og lysdesign.  

Rambøll ble grunnlagt i Danmark i 1945. Rambølls 16.000 eksperter skaper inspirerende og bærekraftige løsninger som skal gi rom for vekst og utvikling, og som er til det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring. Våre tjenester skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Rambøll kombinerer lokal erfaring med global kunnskap over hele verden for å skape bærekraftige byer og samfunn. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Vi kaller det: Bright ideas. Sustainable change. 

Rambøll var første norske virksomhet, og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden, som ble sertifisert etter bærekraftsmålene til FN, og er medlem av Skift - Næringslivets klimaledere.

Følg pressemeldinger fra Rambøll

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Rambøll på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Rambøll

Avdekker flaskehalsen for virksomheters bærekraftsarbeid9.3.2022 08:00:00 CET | Pressemelding

Norske virksomheter har tydelige bærekraftstrategier, og har knyttet disse til den øvrige forretningsvirksomheten. Samtidig sliter mange med å få gjennomført strategien i praksis. Det viser Rambølls undersøkelse «Bærekraft i praksis 2021». –Fine ord, ambisjoner og mål er ikke nok for å skape de endringene som kreves for å nå nasjonale og internasjonale bærekraftsmål, sier Ole-Petter Thunes, administrerende direktør i Rambøll.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom