Sony Music Norway

Kapteinen slipper debutsingelen «Mr. Fantastique»

Del

Kjell Øverland er mer eller mindre en vanlig fyr fra Stavanger, helt til han plukker opp et instrument og blir til «Kapteinen». Nå slipper han sin debutlåt «Mr. Fantastique» via Nora Streams 24. mai.

Kapteinen er født i 98´ og har en bred inspirasjonskilde, hvor alt fra Young Thug, Future og Drake til Michael Jackson og Prince har satt sitt preg. Han har vokst opp i et hus fullt av jazz og funk som gjør musikkproduksjonen hans helt unik, og etter noen år med jobbing bak spakene har Kapteinen funnet sin plass blant skandinavisk pop og rnb. Det føles kjent, men samtidig veldig nytt og friskt. Og som en artist som både produserer og skriver alt selv, kommer musikken til Kapteinen rett fra hjertet.

24. mai slipper han sin debutlåt «Mr. Fantastique» via Nora Streams, en tilgivende og fremoverlent breakuplåt.

«Låten ble til i fjor sommer under en tung, men samtidig fin og solfyllt periode rundt festivalsommeren. Låten er en breakuplåt, men ikke en klandrende, heller en tilgivende låt, som viser at det går bra og at jeg personlig er tilfreds. Du får ikke gjort noe med det, så det beste er å bare lære av det, smile videre og ønske dem lykke til videre med noen andre» - Kapteinen

21 år gamle Kapteinen skiller seg ut ved å rett og slett bare være seg selv. Han spiller ingen karakter, og leverer ærlige låter basert på opplevelser som mange kan kjenne seg igjen i.

 Etter å ha spilt mye i band, og så begynt å produsere mye pop og hiphop selv, fant han ut at han også hadde noe han ville si oppå alle beatsene som lå der. Med et godt push fra folkene rundt ham og en selvsikkerhet som bygget seg opp, forsto Kapteinen at det han skriver om er viktig, relaterbart og setter ord på ting man kanskje ikke snakker så mye om.

«Når du driver med musikk vokser du hele tiden, og blir stadig bedre på det du gjør. Det er en veldig deilig følelse å kjenne at du utvikler noe. Tidligere var kanskje musikken og sounden ikke så godt etablert og manglet min «sjel», før jeg nå etterhvert har bygget opp min egen greie. Min sound er en blanding av all musikk jeg liker å høre på, som er det meste moderne og følsomme man hører i dag» - Kapteinen

Kapteinen er et de mest spennende, nye tilskuddene i den urbane popverdenen, så hold ører og øyne åpne for mer i 2019 og årene som kommer.

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Jonathan Vivaas Kise
Foto: Jonathan Vivaas Kise
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom