Sony Music Norway

Kapteinen slipper «Danse Du Fortsatt»

Del

Kapteinen sparker i gang 2020 og varmer opp til by:Larm med «Danse Du Fortsatt».

21 år gamle Kjell Øverland er mer eller mindre en vanlig fyr fra Stavanger, helt til han plukker opp et instrument og blir til Kapteinen. I fjor høst ga han ut «en mixtape om kjærlighet» og var med som support på Arifs nesten utsolgte Norgesturné.  

«Responsen har vært enorm. Jeg får meldinger fra folk som deler eller som føler låtene betyr noe for dem og det er veldig stort. Etter turnéen har det også blitt sykt mye positiv oppmerksomhet, og folk har kommet ikke bare for å se Arif spille, men også meg og ønsker mer» - Kapteinen

Nå følger han opp med «Danse Du Fortsatt», en kjærlighetslåt som for Kapteinen betyr noe annet enn det kanskje høres ut som. 

«Den handler egentlig om å skli i fra folk du er glad i. I mitt tilfelle en veldig god venn. Men uansett hva som skjer, hvis forholdet deres er godt nok, så gjør det ingenting når dere møtes igjen og alt føles som før. Låta handler om at jeg fortsatt tenker på noen enkelt sagt» - Kapteinen

«Danse Du Fortsatt» er produsert av Kapteinen selv, og hører du ekstra godt etter, har også Julie Bergan bidratt med stemmen sin. Låta ble laget på soverommet i kollektivet, som det aller meste han lager, for to år siden. Og endelig har den blitt pusset støv av og er klar for å se dagens lys. 

I mai i fjor debuterte Kapteinen med «Mr. Fantastique», en låt som raskt ble listet på NRK P3. Siden det har han sluppet «Illusjon», «en mixtape om kjærlighet» og bidratt med både gjestevers og produksjon på Arif og Philip Emilios nye album. Han har også turnért landet rundt med Arif og imponert på årets Trondheim Calling. 27. – 29. februar er han å se på by:Larm.

«Danse Du Fortsatt» er ute i dag 14. februar. 

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom