Sony Music Norway

Kapteinen er tilbake, og slipper "Føle meg bedre"!

Del

Den 22 år gamle multiinstrumentalisten og liveartisten Kapteinen fra Stavanger slapp i 2020 P1-listede «Abstinenser» og den nære og personlige «Dagen pappa grein», før han fulgte opp EP´n «Døgn» i januar 2021. Nå er han klar med ny musikk, og først ut er «Føle meg bedre» - en låt som handler om de gangene der du bare blir slått i fjeset av en følelse av at nå går det bra og at livet smiler igjen. I kjent Kapteinen-stil er tekstuniverset fengslende og melodiene fengende.

(C) Simen Sjølund
(C) Simen Sjølund

«Ofte så fokusere me og huske de gangene me blei såra eller hadde det vondt. Men som heilt ut av ingenting så glemme me all smerte og ting løste seg te slutt. All den fortvilelsen som før var blir te et stortspørsmålstegn. Ka skjedde nå? Va det någe eg gjor? Du føle deg neste litt dum som tenkte at det någen gang føltes så ille ut for nå vil du bare sveve på denne herlige følelsen av at alt går bra.» - Kapteinen 

Låten ble til under en tur på Island høsten 2021, i et hus ute på lyngen med nydelig utsikt over islandsk natur.

«Eg dro der sammen med Coucheron, ein av de flinkeste og mest særegne produsentene me har i Norge, Henrik Heaven, heilt energibomba og rå låtskriver og artist, og Benjamin Pedersen, så sinnsykt flink og erfaren produsent og låtskriver som ikkje burde vært mulig i så ung alder.» - Kapteinen

Siden Kjell Øverland plukket opp gitaren og debuterte som Kapteinen med «Mr. Fantastique» i 2019 har han imponert med både radiolistinger, streams og på scenen. Han har blant annet vært support på Arifs utsolgte turné og fylt scener på både Trondheim Calling og by: Larm, samt hatt en produsent-finger med i spiller på både Arif og Philip Emilio sine siste album. Han slapp den egenproduserte mixtapen «en mixtape om kjærlighet» i 2019, og EP-en «Døgn» i 2021.

«Eg prøve å lage musikk som snakker for seg sjøl eller beskriver

seg sjøl på en enkel og forståelig måte.» - Kapteinen

«Føler meg bedre» er ute 6.mai.»

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

(C) Simen Sjølund
(C) Simen Sjølund
Last ned bilde
(C) Simen Sjølund
(C) Simen Sjølund
Last ned bilde
(C) Simen Sjølund
(C) Simen Sjølund
Last ned bilde
(C) Simen Sjølund
(C) Simen Sjølund
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Ærlig og personlig fra Turab19.5.2022 08:30:00 CEST | Pressemelding

«Jeg lot hun dra» er blant Turabs mest ærlige og personlige låter, og markerer på mange måter en ny start med flere spennende prosjekter for 24-åringen. Låten tar opp både viktige og fundamentale verdiprinsipper, der den skildrer en persons tydelige frustrasjon og anger for å måtte gi slipp på noen man elsker. Allikevel er det nødvendig for hans sjelero og frihet. Jenta tror ikke på Gud, gutten gjør - og grunnet denne fundamentale forskjellen ville forholdet aldri fungert uansett hvor mye man ville, og/eller elsket hverandre.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom