Ving Norge

Kampen om Premier League-billettene er i gang!

Del

Ventetiden er over. I dag slipper Ving sine fotballturer til Premier League, og Ola Nordmann reiser mer enn gjerne til England for å se sitt favorittlag.

Liverpool FC er klubben som selger klart flest reiser, etterfulgt av erkerivalen Manchester United.
Liverpool FC er klubben som selger klart flest reiser, etterfulgt av erkerivalen Manchester United.

Reisearrangøren Ving er offisiell samarbeidspartner med de seks største klubbene i Premier League, og i fjor solgte de over 6.000 fotballreiser til fotballglade nordmenn.

– Nordmenn elsker rett og slett fotball – og spesielt Premier League. Vi selger stadig flere pakkereiser til engelske lag, sier ansvarlig for fotballreiser i Ving, Svein Erik Bjørheim.

Liverpool klart størst
Han forteller at årets store vekst i all hovedsak skyldes Liverpool FC og deres reise mot Champions League finalen. Liverpool FC er nemlig den klubben som selger klart flest reiser, etterfulgt av erkerivalen Manchester United. Ving forventer videre vekst for den kommende sesongen til den populære engelske fotballigaen.

– Interessen for å se Liverpool FC på Anfield har økt i takt med Jürgen Klopps entusiasme. Og det at Tottenham nå ønsker velkommen i ny storstue med sin nye flotte hjemmebane, er jo gøy for deres supportere. Mye taler nok for at Mourinho åpner pengesekken så snart Fotball-VM er ferdig, og med flere stjernenavn inn portene vil trolig interessen øke også for turer til Old Trafford. I tillegg tror jeg mange ønsker å se «nye» Arsenal, sier Bjørheim.   

Velger pakkereise
Vings egen fotballekspert mener det er flere grunner til at så mange ønsker å kjøpe fotballreiser gjennom en arrangør, i stedet for å bestille på egenhånd.

– For å få kjøpt vanlige kampbilletter hos klubber som Liverpool FC og Manchester United må man være medlem i klubben og som oftest også kjøpe sesongkort.Vi er offisiell samarbeidspartner med klubbene vi selger pakker til, og det betyr at våre kampbilletter kommer direkte fra klubben. Dessuten har vi reisebransjens beste betingelser når man rammes av flytting av kamper. Blir en kamp flyttet mer enn 36 timer, og du som en følge at dette ikke kan reise, får du igjen alle pengene hos oss, avslutter Bjørnheim.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Liverpool FC er klubben som selger klart flest reiser, etterfulgt av erkerivalen Manchester United.
Liverpool FC er klubben som selger klart flest reiser, etterfulgt av erkerivalen Manchester United.
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Ving lanserer gratis avbestillings- og endringsforsikring og reiseforsikring for alle nye bestillinger6.3.2020 17:31:12 CETPressemelding

På grunn av Korona-viruset er det mange kunder som spør om vilkårene for avbestilling og endring av reiser. Ving lanserer derfor i dag en trygghetspakke, som innebærer en ekstra reiseforsikring samt mulighet for å avbestille eller endre reisen helt uten kostnader. Trygghetspakken tilbys gratis til alle kunder som bestiller en charterreise med avreise til og med 31. oktober. Trygghetspakken gjelder kun nye bestillinger.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom