Sony Music Norway

KAMARA smører på tjukt med SPF 3000

Del

Øyafavoritt KAMARA er tilbake med en energibombe av en gladlåt. Smør deg selv med solfaktor 30 eller mer, og spillelisten din med "SPF 3000" fra fredag 1. april.

SPF 3000 artwork
SPF 3000 artwork


2022 blir et fylt år med masse musikk for KAMARA, og først ut er låten «SPF 3000».
Vi vet alle at solbeskyttelse er viktig, men faktor 3000 er kanskje ukjent for de fleste. Fortell?


«Lecture time! Solkrem er ikke noe man bruker bare når man skal sole seg på sommeren. Det må brukes når det regner, når det er mørkt ute, og spesielt for melaninrike mennesker! Har hatt flere lange diskusjoner med andre mørke når det gjelder solkrem fordi de tror de ikke trenger det bare fordi de har «innebygd solkrem» i huden. But cancer and wrinkles does not discriminate love! Og om du er melaninfattig er solkrem noe du burde ha i veska, ryggsekken og lomma til enhver tid! Apply and reapply! Og om du ikke finner solfaktor3000, holder 30+ og 50+».

Solfaktor er definitivt ingen spøk her i gården. Skjønner. Det er viktig å ta vare på seg selv.

«Da korona og pandemien ble en realitet på ekte i mars 2020, visste jeg at jeg måtte fokusere på mange av mine små hobbyer, eller få nye interesser for å holde meg «sane» og tilregnelig, og hudpleie ble det mest naturlige for meg. Det hjalp meg å lage og opprettholde en hverdagslig rutine. Og siden vi ikke fysisk kunne møte andre mennesker, ble facetime også den nye normalen for meg, så jeg og vennene mine facetimet hverandre nesten hver dag, også når vi gjorde hudpleie rutinene våres. Jeg synger alltid og finner stadig på søte små jingler, så selvfølgelig var en hudpleiejingle i ferd med å bli født. Det er der det første hooket i låten kommer inn:

Hyaluronic acid
Oh!
Niacin-amide 
Retinol, retinol»

Fint å pleie både mental helse, vennskap og huden. Men hva skjedde så, siden vi nå straks kan legge «SPF 3000» til i spillelistene våre?

«Jeg var i en session en gang i fjor med Edvard (Tronstad) og Tomine Berge (Ur Monarch) og fordi at jeg skolerte Edvard om hvor viktig det er å bruke solkrem, begynte jeg selvfølgelig å synge på hudpleie jinglen min. Jeg så at både han og Tomine ble supergira på melodien og lekenheten i den lille jinglen, og slik begynte vi på SPF 3000. Vi tok utgangspunkt i karantene-hudpleie-jinglen, som faktisk ble et hook i en sang, og prosessen var så morsom! Bare good vibes og masse latter som vanlig!»

Du er dronningen av good vibes og latter, men er det egentlig alltid sånn? Selv under pandemien? Og lange mørke vinterkvelder? Har det ikke vært tøft?

«Selvsagt! Jo eldre jeg blir, jo mer sliter jeg også med sesongmessige depresjoner, så det å skrive en låt om solskinn, solkrem, å føle seg selv og føle seg fresh hjalp meg å komme meg gjennom det harde vinterværet og de dystre høstdagene. Det var og er veldig viktig for meg å ta meg tid til å skrive ny musikk som jeg er  100 % stolt av, og ikke bare gi ut sanger som jeg er OK med, og håpe at andre mennesker vil like dem. Jeg er veldig spent på å gi ut ny musikk i år og turnere igjen med bandet mitt!»

Låta kommer 1. april så selv om det ikke er noe joke at man må bruke SPF så er det en dag for pranks. Er du typen som narrervenner på en dag som det?

«Jeg er alltid den som blir pranka! Vennene mine har narret meg ufattelig mange ganger med «jeg er gravid», utrolig troverdige aprilsnarr scenarioer, og telefonpranks, og jeg faller for det hver gang. Laughing on the outside, crying on the inside. Men det gjør egentlig ingenting så lenge ikke booking agenten min har pranket meg, for jeg gleder meg sånn til festivalsommer!!! Øya, Bergenfest, Vinjerock og Fredvika er noen av festivalene jeg er booka til!  Masse å glede seg til! Gleder meg også til sene sommerkvelder i Oslos deilige parker med flotte mennesker, og muligens å reise på ferie? Og ikke minst, slippe masse musikk.»

Så en god latter forlenger livet, musikk gjør livet bedre, festivalsommeren 2022 blir magisk, alle må bruke solfaktor og «SPF 3000» av og med KAMARA er ute fredag 1. april og gjør spillelisten din 3000% freshere!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

SPF 3000 artwork
SPF 3000 artwork
Last ned bilde
KAMARA (c) Chai Saeidi
KAMARA (c) Chai Saeidi
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Kapteinen er tilbake, og slipper "Føle meg bedre"!5.5.2022 08:30:00 CEST | Pressemelding

Den 22 år gamle multiinstrumentalisten og liveartisten Kapteinen fra Stavanger slapp i 2020 P1-listede «Abstinenser» og den nære og personlige «Dagen pappa grein», før han fulgte opp EP´n «Døgn» i januar 2021. Nå er han klar med ny musikk, og først ut er «Føle meg bedre» - en låt som handler om de gangene der du bare blir slått i fjeset av en følelse av at nå går det bra og at livet smiler igjen. I kjent Kapteinen-stil er tekstuniverset fengslende og melodiene fengende.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom