Sony Music Norway

KAMARA får deg ikke ut av hodet!

Del

Øya-aktuelle KAMARA slipper singelen "Can't Get You Out Of My Head" fredag 5. august og lørdag 13. august kan du høre den live når hun opptrer på Vindfruen under Øya.

Can't Get You Out Of My Head artwork
Can't Get You Out Of My Head artwork

Artist og låtskriver KAMARA er sassy og ambisiøs. 
En energibombe på scenen som spilte Øyafestivalen før hun hadde gitt ut en eneste låt.
I 2020 hadde hun en av landets største radiohits med «20something», og igjen med «Carry You Home» i 2021. Nå tar «Can’t Get You Out Of My Head» opp kampen med «SPF 3000» om å bli årets radiofavoritt.

Låten skrev hun med Monika Engeseth (Moyka) og Eirik Hella.
«Jeg har det med å idolisere potensialet jeg ser i mennesker eller relasjoner uten helt å forstå hvordan de eller det faktisk er, litt sånn Instagram versus reality. Håpet om kjærlighet gjør blind. Det er en veldig slitsom prosess som tar opp mye mental plass, men det er i det minste flott for låtskrivingen. Unrequieted love baby. Å lide for kunsten er alltid songwriter gold!»

KAMARA var Urørtfinalist 2019 og ble nominert til årets nykommer under P3 Gull 2020. 
I 2021 mottok hun Musikkforleggerprisen for Årets Gjennombrudd.
Bergenseren beskrives som talentfull, energisk, raus, selvsikker og morsom. En naturkraft.
Og 24 år gamle Fato Kamara er det.
Men hun er også åpenhjertig og sårbar.
«Jeg skal ikke lyve. Alt ble så mye vanskeligere med pandemien. Jeg hadde fokus og planer og mål som bare ble visket bort. Festivaler ble avlyst og jeg får aldri igjen det unike momentumet jeg hadde som artist og som bare ble borte. Men I know I’m lucky for jeg har allikevel skrevet og gitt ut musikk, og mange av festivalene får jeg spille på allerede i år» 

Typisk for en noen-og-tjueåring så veksler hun mellom å føle seg selvsikker og usikker. Fokusert eller forvirret. Håpefull eller håpløs.
Rett og slett menneskelig i en vanskelig tid.
Og det er derfor musikken hennes fenger og fanger.
«Can’t Get You Out Of My Head er en låt om ensidig kjærlighet. Om hvor utmattende det er. Hvordan alt blir overtolket. Man trenger ikke engang møtes; en post eller kommentar på your social media of choice kan sende deg helt i kjelleren, eller gi deg et nytt håp. Og det er ingen detox eller quick fix, man må bare jobbe seg gjennom det.»

Hun bruker tekst og musikk for å uttrykke egne følelser, og håper at de kan hjelpe lytterne også. KAMARA er din, og sin egen, heiagjeng i livet.
«Jeg skriver for alle, og vil at folk som lytter til musikken min skal føle seg hørt og sett. Og litt sterkere. Dopaminkickene holder meg gående når det gjelder både kjærligheten og musikken. Det er så dritt når det er dritt, but when it’s good it’s so so so so good!»

«Can’t Get You Out Of My Head» er så, så, så bra. Og ute fredag 5. august.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Can't Get You Out Of My Head artwork
Can't Get You Out Of My Head artwork
Last ned bilde
KAMARA (c) Chai Saeidi
KAMARA (c) Chai Saeidi
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom