Junior NM i bowling spilles i helgen.

Del

Etter pandemiutsettelser kan endelig norske bowling juniorer møtes til konkurranse. Junior NM spilles under helgen (25-27 februar) på Bowlingsenteret i Konsgvinger.

Juniorspillerne er i gang.
Juniorspillerne er i gang.

Det er 33 juniorer som gjør opp om titelen Norsk mester i 4 forskjellige klasser. 
Yngre (opp til 16 år) og eldre (fra 16-18) for både gutter og jenter.

Semifinalene begynner på lørdags ettermiddag kl 14. 
Finalene begynner på søndag kl 9.00

Resulater finnes her

Liveresultater finnes her

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Juniorspillerne er i gang.
Juniorspillerne er i gang.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Norges Bowlingforbund (NBF)

Norges Bowlingforbund (NBF)
Sognsveien 73, Idrettens Hus
0854 Oslo

+ 47 21 02 97 30http://www.bowling.no

Norges Bowlingforbund (NBF) ble stiftet i 1962. Forbundet organiserer alt turneringsaktivitet og ligaspill for bowlingspillere i Norge, og er sertifisert som "Rent Særforbund". Bowling er en av de største "ikke-olympiske" idrettene i verden, og det arrangeres internasjonale mesterskap hvert eneste år. I Norge er det cirka 2.000 utøvere fra cirka 90 klubber som har spillerlisens. XIDE-ligaen er landsdekkende seriespill for Norges beste utøvere av begge kjønn. I tillegg arrangeres det seriespill ned til lokalbasert 3. divisjon og flere hundre enkeltturneringer. Det gjennomføres 7 ulike Norgesmesterskap, også for Døve/Hørselshemmede og Veteraner, foruten junior og senior-NM. Bowling er en idrett som passer de aller fleste, uavhengig av fysiske forutsetninger, foruten at idretten er svært inkluderende og sosial.

Følg pressemeldinger fra Norges Bowlingforbund (NBF)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Bowlingforbund (NBF) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Bowlingforbund (NBF)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom