Sony Music Norway

John Mayer ute med nytt album - Sob Rock

Del

Sob Rock, der det åttende studioalbumet fra den GRAMMY-Award-vinnende artisten, gitaristen og produsenten

Albumet er produsert av John Mayer selv med støtte fra Don Was, og er spilt inn i Henson Studios i Los Angeles.

Det er få som John Mayer. I tillegg til å selge over 20 millioner album over hele verden og håve inn milliarder av strømninger, har han vunnet syv GRAMMY Awards, for blant annet "Song of the Year" for låta "Daughters". Han er også innehaver av syv amerikanske topp-plasseringer på Billboards Rockalbum-diagram og har 25 bidrag på Hot Rock Songs-listen. 

Singelen “Last Train Home” som ble sluppet i forkant av albumet (04.06.21) har allerede streamet over 19 millioner ganger på spotify og blitt sett over 7 millioner ganger på YouTube. Noe som bekrefter John Mayers enorme popularitet blant den lojale fansen.

Albumet som er noe preget av 80-talls rock, var i gang med å spilles inn allerede i 2018. Dette er et prosjekt som som har blitt lagt mye sjel og kjærlighet i.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom