Sony Music Norway

Jesper Jenset slipper «Diskotek» med Vinni

Del

Sleng på deg silkeskjorte, få på slengbuksa og puss joggeskoa fra 1993, for endelig gjør vår alles Jesper Jenset det igjen! Denne gangen inviterer den unge moldenseren oss med ut på dansegulvet når han og Vinni byr opp til «Diskotek» i dine ører fra 15. oktober.

«Dansegulvene har åpnet igjen og vi har fått mulighet til å flørte, møte nye folk og vrikke på dansefoten. Derfor benyttet jeg anledningen til å slippe en låt som handler om nettopp dette. Dette er noe jeg vet mange av oss har savnet og jeg håper at «Diskotek» kommer til å treffe dansehjertene der ute» - Jesper Jenset

I 2019 debuterte 24 år gamle Jesper Jenset fra Molde på norsk med en låt skrevet sammen med lillebroren Henrik. «Hver gang» med Arif på gjestevokal ble rett og slett en radiohit og har streamet til gull. Siden det har han sluppet flere låter og en EP på engelsk, men etter en pandemi hjemme i Molde har det føltes naturlig for han å skrive mer på norsk. Før sommeren slapp han første smakebit, «Skyt me i hjertet», laget sammen med stjernelaget Mathias Nilsen, Anders Nilsen og André Jensen.

«Responsen etter «Skyt me i hjertet» har vært veldig bra. Det virker som at folk liker ærligheten i tekstene, og at det er på dialekt. Det gir meg motivasjon til å fortsette å gi ut norskspråklig musikk,» forteller Jesper.

Og det gjør han, denne gangen også i kjente, dansbare trakter. Jesper tar oss dypt inn i en nostalgisk, euforisk og altoppslukende klubblåt, med nikk til blant annet Stevie Wonder, Bee Gees, Earth, Wind & Fire og Ol' Dirty Bastard.

Sammen med Jesper finner vi på låten en av Norges fremste hip-hop legender, Vinni, som ikke upassende for tiden svinger seg på parketten i årets sesong av Skal Vi Danse. Et idol for Jesper i oppveksten, og nå en verdsatt samarbeidspartner.

«På dette norske prosjektet har jeg vært opptatt av å ha med folk jeg har et personlig forhold til og som jeg ser opp til musikalsk. Vinni og jeg møttes for noen år siden på M.E.R - hvor han har studio sammen med resten av Alan Walker-teamet. Han er en fyr jeg ser veldig opp tiljeg har hørt på musikken hans siden jeg var en liten, og han er en legende i gamet som har vært med på det meste. Jeg har lenge hatt lyst å spørre om han ville være med på en låt på norsk, og jeg følte Diskotek var en bra match. Når vi fikk verset visste jeg at det var det som manglet og låten ble komplett» - Jesper Jenset

Vi er ikke de eneste som har savnet dansegulvet. Om du ikke har planene klare for 15. oktober, ja, så har du «Diskotek»-planer nå.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Skinny Days teamer opp med CLMD og JOP på en ekte EDM-perle24.9.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Den multi-platinum streamede produsent-duoen Skinny Days er tilbake med enda en øre-orm av en sang. Sist gang Skinny Days teamet opp med CLMD resulterte det i låten «Voices In My Head» som i skrivende stund er streamet over 17 millioner ganger på Spotify. Fredag 24. september slipper de «You Dont Have A Heart», en låt om uforløst kjærlighet. Denne gangen har de også tatt med seg den unge, fremadstormende artisten JOP på silkemyk balsam-vokal.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom