Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Invitasjon til pressevisning - Jordal Amfi

Del

Oslo kommune v/Kultur og idrettsbygg har ferdigstilt Oslos nye storstue for ishockey., Vi har i den anledning gleden av å invitere til pressevisning i Jordal Amfi fredag 25. september kl. 11:30.

Byrådsleder Raymond Johansen, byråd for næring og eierskap, Victoria Maria Evensen og byråd for kultur, idrett og frivillighet, Omar Samy Gamal vil være tilstede, sammen med representanter for byggherre, arkitekt og brukere.

Jordal Amfi er en topp moderne ishockeyarena for elite- og breddeidrett i Oslo, med sitteplass til 5300 tilskuere. Den har blitt oppført på samme plass og med ca. samme fotavtrykk som det det gamle Jordal Amfi fra OL i 1952.

Etter en kort innledning vil det bli gruppevis omvisning i hallen, før vi avslutter med en felles spørsmålsrunde.

Tid: fredag 25. sept. 2020 kl. 11:30 – 13:00
Oppmøte: platået mellom ungdomshallen og Jordal Amfi, inngang 2b

I forhold til smittevern-faglig forsvarlig gjennomføring av pressevisningen har vi begrenset antall deltakere til 50 stk. Dette medfører påmelding til arrangementet med navn og telefonnummer.

Vi tillater oss også å minne om at personer med symptomer på akutt luftveisinfeksjon og feber, hoste eller tungpusthet ikke kan stille på visningen.

Påmelding innen onsdag 24. september kl. 1200
Sendes til:
haakonberg.jensen@kid.oslo.kommune.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Olav Vs gate 4
0161 Oslo

21 80 21 80http://www.oslo.kommune.no/kid

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har ansvar for å prosjektere, bygge, forvalte og drifte kulturbygg og idrettsanlegg i Oslo. Våre arenaer legger rammene for aktivitet og opplevelser for byens befolkning og tilreisende. I eiendomsporteføljen ligger blant annet Jordal Amfi, Deichman Bjørvika, Holmenkollen nasjonalanlegg, Bislett stadion, Frognerbadet og Vigelandmuseet. De største byggeprosjektene er det nye Munchmuseet og det nye Tøyenbadet.

Kultur- og idrettsbyggs visjon er: Bygg for små og store øyeblikk.

Følg saker fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom