Norges Bowlingforbund (NBF)Norges Bowlingforbund (NBF)

Ingen sitter på benken i Bowlingforbundets inkluderingsprosjekt

Del
Norges Bowlingforbund inviterer media til et unikt prosjekt som bidrar til integrering av barn og unge i Groruddalen. På bowlingarenaen får barn og unge, som ikke er aktive i idretten fra før, anledning til å delta, spille og ha det gøy - uten at noen trenger å sitte på benken. Media inviteres til Kick off på Lucky Bowl Veitvet mandag 13.mars kl.14.00 - 15.30.

I prosjektet samarbeider Norges Bowlingforbund nært med Stovner Sportsklubb (en klubb for hele Groruddalen), som på sitt årsmøte i mars skal starte en egen bowlinggruppe.

Prosjektet har spesielt fokus på jenter som ikke får trene av kulturelle årsaker når de kommer i puberteten.  I bowling kan alle spille, de slipper å skifte klær og jenter kan spille på egen bane.  Familie kan også være med på trening eller spille samtidig.

Hvem kommer?

Byrådsleder Raymond Johansen, Idrettspresident Berit Kjøll, Statssekretær Gry Haugsbakken, og Idrettsstyremedlem Zaineb Al-Samarai deltar på Bowlingforbundets Kick off 13.mars kl.14- 15.30. 

Her vil de møte 60 barn fra AKS Stovner og 20 elever fra Stovner vgs og vår samarbeidspartner, Stovner Sportsklubb.

Kick off blir arrangert på Lucky Bowl Veitvet,  kl.14.00 - 15.30
Adresse: Veitvet Senter, Veitvetveien 8, 0596 Oslo

Kontaktpersoner for NBFs Mangfold- og Integreringsprosjekt er:

John Walstad, Prosjektleder - mobil: 91196536
Kirsten Wille, Generalsekretær NBF  - mobil: 92815563

Påmelding til Kirsten.wille@nif.idrett.no innen mandag 13.3.23 kl.10.

Kontakter

Om Norges Bowlingforbund (NBF)

Norges Bowlingforbund (NBF)
Sognsveien 73, Idrettens Hus
0854 Oslo

+ 47 21 02 97 30http://www.bowling.no

Norges Bowlingforbund (NBF) ble stiftet i 1962. Forbundet organiserer alt turneringsaktivitet og ligaspill for bowlingspillere i Norge, og er sertifisert som "Rent Særforbund". Bowling er en av de største "ikke-olympiske" idrettene i verden, og det arrangeres internasjonale mesterskap hvert eneste år. I Norge er det cirka 2.000 utøvere fra cirka 90 klubber som har spillerlisens. XIDE-ligaen er landsdekkende seriespill for Norges beste utøvere av begge kjønn. I tillegg arrangeres det seriespill ned til lokalbasert 3. divisjon og flere hundre enkeltturneringer. Det gjennomføres 7 ulike Norgesmesterskap, også for Døve/Hørselshemmede og Veteraner, foruten junior og senior-NM. Bowling er en idrett som passer de aller fleste, uavhengig av fysiske forutsetninger, foruten at idretten er svært inkluderende og sosial.

Følg pressemeldinger fra Norges Bowlingforbund (NBF)

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Bowlingforbund (NBF) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Bowlingforbund (NBF)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom