Sony Music Norway

INGEBORG slipper Våkenetter

Del
"Våkenetter" er INGEBORG's debut hos Sony Music, og singelen er tilgjengelig fra fredag 10. februar.
Våkenetter - INGEBORG
Våkenetter - INGEBORG

Når lå du sist våken en hel natt fordi tankene eller hjertet løp løpsk? 
Når lå du sist våken bare fordi du ikke ville at natten skulle ta slutt?

Sist INGEBORG – Ingeborg Lorentzen Walther – hadde en slik natt inspirerte den singelen «Våkenetter».

Artisten og låtskriveren er allerede et kjent fjes for mange. Stemmen og utstrålingen har tatt henne til både TV-skjermen og musikalscenen. Deltagelse i suksess-program som Stjernekamp og Maskorama var lærerikt og gøy, og nylig var hun å se i en hovedrolle i Sister Act på Chateau Neuf i hovedstaden. 

Høsten 2020 ga hun selv ut debutsingelen «Ta meg tilbake» under artistnavnet INGEBORG, og hun ble listet på P3 med oppfølgeren «Var dette alt». Det å skrive, spille inn og gi ut mer egen musikk har alltid vært et mål. 

I følge INGEBORG er «Våkenetter» den låten som har kostet mest, men allikevel var enklest å skrive.

«Pussig nok ble Våkenetter skrevet nettopp en natt jeg ikke fikk sove. Tekst og melodi kom til meg i løpet av et kvarter. Våkenetter er nok den låten jeg har sterkest forhold til av alt jeg har skrevet hittil.».Den sjarmerende Skjebringen er folkelig og jovial, men også ambisiøs, fokusert og hardtarbeidende. 

«Det at jeg ikke tar meg selv så høytidelig er ikke ensbetydende med at jeg ikke tar det jeg driver med seriøst. Jeg føler meg glad og ydmykt takknemlig for sjansene jeg får, men jobber målrettet for å finne riktige muligheter og samarbeidspartnere slik at jeg kan fortsette å utvikle meg både som menneske og artist.»Med et større team i ryggen, og produsentene Anders Kjær og Sivert Hagtvedt Hjeltnes med i studio, er INGEBORG godt i gang med å nå målet hun satt seg i 2020; å gi ut en EP, og å nå ut til flest mulig med musikk som betyr noe for henne.

«Våkenetter er spesiell for meg. Det var som om en kreativ dør bare ble sparket opp og jeg greide å fange følelsen, så vel som melodien og teksten. Det er noe sårbart og nært med det å være våken når andre sover, kreativiteten får liksom fritt spillerom i nattemørket. Jeg håper de som lytter også kjenner hvor mye kraft og liv det er i låten.»

INGEBORG har sagt at det er viktig for henne at «Våkenetter» er første låt fra EP’en. 


«Det høres kanskje rart ut, men Våkenetter markerer startskuddet for slutten. Og alle vet at avslutninger også er begynnelser. Jeg har tenkt mye på at vi ofte tviholder på noe vi vil skal funke, og hvordan det å slippe taket er som å slippe seg selv fri for så å starte på nytt.». 

«Våkenetter» er INGEBORG’s startskudd for 2023, og du kan lytte - hele døgnet – fra 10. februar.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Våkenetter - INGEBORG
Våkenetter - INGEBORG
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Miley Cyrus slipper albumet Endless Summer Vacation10.3.2023 12:00:00 CET | Pressemelding

Miley Cyrus har gitt ut sitt åttende studioalbum, Endless Summer Vacation. Albumet, som er tilgjengelig globalt i dag via Columbia Records, kan høres her. Sammen med albumet kom det også en musikkvideo til den nye låten «River». Se den Jacob Bixenman-regisserte videoen her. Endless Summer Vacation inneholder Mileys hitsingel «Flowers» og har 13 spor totalt. Som en ekte global megahit, har «Flowers» vært #1 på den amerikanske hitlisten Billboard Hot 100 i hele seks uker – noe som er personlig rekord for Miley. I Norge har «Flowers» vært #1 i tre uker på Topplista og holdt seg på topp tre siden release. Singelen er også den mest spilte låten på norsk radio for tredje uken på rad. I tillegg er «Flowers» nå den låten som raskest har nådd 500 millioner avspillinger på Spotify. Miley har delt noen tanker rundt albumet – se videoen her. Hun forteller dette: – When it comes to the sequencing of Endless Summer Vacation, I divided it by two parts: AM and PM - to kind of represent almost like an

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom