Avinor

Informasjonsmøte om anskaffelse til ny lufthavn-prosjektet i Bodø

Del
Avinor og «Ny Lufthavn Bodø»-prosjektet inviterer til informasjonsmøte om kommende anskaffelse av entreprise «E2 Flyside-Anlegg».
Foto: Norconsult -LPO - Arcus / Avinor
Foto: Norconsult -LPO - Arcus / Avinor

I forbindelse med prosjektet «Ny Lufthavn Bodø» (NLBO) skal entreprise «E2 Flyside-Anlegg» utlyses. Dette er en av de største entreprisene i prosjektet. Entreprisen gjennomføres som en totalentreprise med tidlig entreprenørinvolvering og gjennomgående samspill.

– Arbeidene omfatter bygging av rullebane, taksebaner, flyoppstillingsplasser og annen utvendig infrastruktur, herunder riving, sprenging, fylling i sjø, planering, infrastruktur, asfalt, banelys, flysikring og landside, sier prosjektdirektør i Avinor, Paul Torgersen.

Det benyttes NS8407 med tilpasninger.

Konkurransen blir kunngjort i løpet av januar 2023.

Praktisk informasjon:

Tid: Mandag 19. desember 2022 kl. 12:00-13:30

Sted: Bjørvika Konferansesenter (Dronning Eufemias gate 6A) og Teams.

Påmelding:

Alle påmeldinger gjøres via e-post til: nlbo@avinor.no innen onsdag 14.12.2022

Merk påmeldingen med fysisk eller digital (teams) deltagelse.

Nøkkelord

Kontakter

PressetelefonKun til bruk for journalister.

Vi svarer ikke på mediehenvendelser mellom kl. 21:00 - 06:30 med mindre det inntreffer større hendelser. For informasjon om flytrafikken ved våre lufthavner, se www.avinor.no, og velg flyplass.

Tel:+47 918 15 614presse@avinor.no

Bilder

Foto: Norconsult -LPO - Arcus / Avinor
Foto: Norconsult -LPO - Arcus / Avinor
Last ned bilde
Foto: Norconsult -LPO - Arcus / Avinor
Foto: Norconsult -LPO - Arcus / Avinor
Last ned bilde

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 43 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av elfly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Følg pressemeldinger fra Avinor

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Avinor

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom