If

If sender folk til jordskredet

Del

De første skademeldingene har begynt å komme inn til forsikringsselskapet If etter jordskredet på Ask i Gjerdrum. Forsikringsselskapet sender nå skadebehandlere for å bistå menneskene som er blitt rammet.

I løpet av dagen vil If være på plass med medarbeidere som kan bistå forsikringskunder som er blitt berørt av jordskredet. Skadebehandlerne vil være fysisk til stede der de evakuerte blir sendt av kommunen.

– Nå er vi inne i en akuttfase, og det er mange som har måttet rømme boligen sin raskt i det de står og går i. Det er også vanskelig å få fatt i tingene sine, på grunn av at området du bor i er sperret av, sier informasjonssjef Sigmund Clementz i forsikringsselskapet If.

– Disse har vi mulighet til å hjelpe med såkalte nødpenger via til det mest nødvendige av klær og toalettartikler til evakueringen. Dette er en vanskelig tid for mange, og vi ønsker å bidra til å gjøre det litt enklere, sier han.

If satte krisestab i morgentimene i dag, etter det dramatiske jordskredet i Gjerdrum. Staben vil ha jevnlige møter i dagene framover. Skadesenteret er også bemannet for å kunne ta imot henvendelser fra kunder som er rammet av skredet.

– Vi kommer også til å sende SMS til våre kunder i området for å be dem ta kontakt hvis de har spørsmål, sier Clementz.

Nøkkelord

Kontakter

Om If

If
If
Drammensveien 264
0283 Oslo

21 49 24 00https://www.if.no

If forsikrer alt som betyr noe i livet: mennesker, dyr, boliger, biler og mye mer. Vi hjelper også bedrifter slik at de kan fungere som normalt selv om de skulle få en skade. Takket være våre 7 900 dyktige medarbeidere kan 3,7 millioner kunder i Norden og Baltikum føle seg trygge på at de vil få den hjelpen de trenger - hvis noe skulle skje.

Følg saker fra If

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra If på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra If

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom